לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

MyDommeStory

כניסה לעולמי המופלא והכתוב...
לפני שנה. יום שני, 14 באפריל 2025 בשעה 15:17

לפעמים בין הימים יוצא לי לחשוב הרעידות שהגוף שלו עשה, משהו לא רציונלי כזה... 

 

אז ביקשתם הסבר על המכירה הפומבית בדקא- ועכשיו אתם מקבלים אותו!

 

אז כשהגענו לדקא בכניסה כבר חילקו לכל משתתף 1000$ שולט/ת נשלט/ת, לא משנה. 

באיחור קל הבנו שהמכירה הפומבית התחילה והלכנו לרחבה הפנימית. למי שזוכר, בדרך לקחתי את ה1000$ של הנשלט וה1000$ של הונילית החמודה. (נראה לי, מקווה שאני לא טועה- אם את פה שלחי הודעה🩷) 

 

ואז נכנסתי לאולם ועמדתי. הייתה שם מישהי ביישנית ומתוקה למכירה שכבר סיפרתי עליה בפוסט הקודם. חיכיתי למצוא מישהו שאני אדלק עליו, לא עבר הרבה וראיתי מישהו חמוד. 

 

כשהצעתי 100$ עליו נכנסה שולטת אחרת למכירה, וכך מהר הגענו ל3000$ (ואז אמרתי שאין לי יותר) אז אנשים מהקהל התחילו להביא לי את ה1000$ שלהם. מהר מאוד נהיה לי המון וכמובן שלאחר המכירה שמתי הכל על הנשלט כי אחרי שבחרתי אני לא צריכה יותר. 

 

*הכסף הוא כסף של מונופול לכל השואלים

 

יצאנו החוצה, קיבלתי את הדף שלו, קראתי מה שהוא כתב על עצמו (לא הרבה) והתחלתי לדבר איתו. קבענו לנסות סשן אימפקט, הראיתי לו סימני סטופ (כאשר הוא לא יכול לספוג יותר- הוא מתכופף) באופן מצחיק בסוף אני גם צריכה להדגים להם, קבענו גבולות מילת ביטחון ויצאנו לדרך. 

 

השכבתי אותו עם הבטן על הכיסא גינקולוג המרופד שהיה שם והנחתי לו את הראש. התחלתי בסשן להצליף לו בגב עם הספנקרים הכי עדינים שלי, לאט לאט עליתי בעוצמת תוך בדיקה שהוא בטוב. כמובן שגם רקדתי עליו כמו שאני אוהבת (טוסיק לטוסיק והופ לרקוד) כי הרי המוזיקה זה חלק מכל האווירה והצלפות בטוסיק לקינוח. 

 

באיזשהו שלב באמצע הסשן הוא התחיל לרעוד בטירוף, ירד על 2 (התכופף) והיה במין זון מטורף, הרגיש כאילו הוא איתנו אבל לא איתנו, וגם היה נראה שמעט נבהל מזה. כמובן שאחרי זה עשינו אפטר קייר והוא אמר שהיה לו מטורף והוא בחיים לא נהנה ככה והוא היה המום לנוכח התחושות (גם הרגישו את זה שהוא בטירוף ממש). 

אני לא חושבת שאני "משהו מיוחד", אני חושבת שניחנתי ביכולת לקרוא שפת גוף ולהעביר רגשות בסשן אחד. אני יכולה לסשן דקות ומצד שני גם שעות, להנות מכל שניה ולהיות באמת בזון שלי, תוך דאגה מוחלטת לנשלט שלי ולתחושות שלו בתוך הסשן. 

אחרי שהתכופף ליטפתי אותו ושרטתי קלות, אפילו רקדנו ביחד. היה ממש כיף לראות את ההתמסרות המוחלטת שלו, ובכלל בזמן האחרון יש לי נטייה להיפגש עם מתחילים במציאות. אז בכלל, כל התהליך של הכניסה לעולם הזה וההתלהבות הראשונית- זה משהו מדליק בתור אשת חינוך ובכלל דומיננטית.

 

אני הייתי וי🫦

 

ולסיכום- תצאו למסיבות! צאו מהמסך ותחוו בדסמ אמיתי וטהור.

 

נ.ב תודה לרוכש המנוי המתוק💋

לפרסום זה יש תגובות, הרשמ/י או התחבר/י כדי לקרוא ולהוסיף תגובות.

הרשמ/י התחבר/י