לפני 3 שנים. 11 בספטמבר 2021 בשעה 7:51
הקציצות על האש האהובות עליי הם של מסעדת מונקה מיפו
מסעדה וותיקה מתקופת קום המדינה
בעליה היה בולגרי שהוריש אותה לעובדיו הערבים
מראיה מאכזב וימיה הטובים כמסעדה מאחוריה
אבל הקציצות האגדתיות.. נשארו באותו מתכון סודי
יש להם קבב וקציצות, הקציצות הם קבב עם פטרוזיליה
קנו את הקציצות. המקום מוכר גם לא מוכנות לקחת (צריך לבקש אין בתפריט)
הם עסיסיות ושומניות במידה נכונה ומדהימה וטרם מצאתי טובות מהם.
הם נמצאים ביהודה הימית ביפו. אני עוצר גם במעדנייה של אבנר ורמי בשדרות ירושלים וקונה בין השאר סחוג ירוק.
בבית אני משטח את הקציצות, מורח עליהם את הסחוג הירוק ולש אותם חזרה
או אז צולים אותם על הגריל וכל ביס מלווה בחריפות עדינה וממכרת.
מאד שונה מסתם לאכול עם רוטב חריף בצד
ממליץ בחום.
מכין היום:)