לפני 3 שנים. 27 במאי 2021 בשעה 19:33
אני לשה את הבצק
וזה קשה,כי אני לא מהבחורות הלשות
וגם כי יש לי חוסר ניסיון מובהק.
אבל אני מתרגשת כי תמיד בפעמים הראשונות יש משהו..קסום ותמים ומלא השקעה.
מכינה את הרוטב ומפזרת אותו בצורה שווה ומעגלית
לוקחת את המוצרלה ומפזרת בעדינות אך בגסות בו זמנית
אני מכניסה את התוצר לתנור המחומם מראש ומנגבת את הזיעה מהמצח שלי
בזווית העיניים רואה עגבנית שרי בודדת ולוקחת אותה לפי
הפיצוח ופתיחות העגבנייה הקטנה ממלאות את פי,כמעט כפי שאתה נהגת למלא את פי
מלוא חמצמצות,מלוא מימיות.
ובכן..כמעט העגבנייה תזכה למלא את פי ואתה תשב בצד בשקט.
(נ.ב מתנצלת לכל לא חובבי העגבניות ועל גירוי היתר)