לפני 18 שנים. 23 באוגוסט 2006 בשעה 20:10
חולה על שוקולד שנמס והוקפא מחדש.
עכשיו זה רק דף מעוות של שוקולד שעוצב בהשראת הקיץ, <?>
אפשר להחזיק בו כמו בסנדוויץ' ולתת ביסים רנדומליים
בלי להיכנע לתכתיבים של תבניות מלבניות מדוייקות.
צד אחד עבה, צד אחד מעוך-דק, ואין יותר את התחושה שצריך לאכול לפי סדר השורות -
אפשר לנגוס מסביב.
אני חושבת שבחורף אני אחזיק שוקולדים חדשים מול התנור.
רק חיסרון אחד יש, והוא שעטיפת נייר האלומיניום תמיד נתקעת בין השיפולים.