לפני שנתיים. 25 באפריל 2022 בשעה 18:58
ברוסקטה מהירה להכנה קלה ובריאה. מצרכים: פרוסות עבות של לחם או באגט או ג'בטה, 2-4 עגבניות, שום, שמן זית, בזיליקום טרי, מלח (עדיף ים) ופלפל שחור גרוס. לשטוףהעגבניות ולחתוך אותן לחתיכות קטנות באופן חופשי, לקערה. להוסיף עלי בזיליקוםחתוכים/שבורים ביד (רק העלים ללא גבעול). להוסיף שמן זית בנדיבות🤗. להוסיף מלחופלפל ושן שום אחת קטושה ולערבב. לקחת את הלחם ולעשות אותו לצנימים ואז כאשרהצנימים מוכנים לקחת חצי שן שום ולגרד אותה על משטח הצנימים, להעבירם לצלחת הגשהואז למזוג ולהניח את התערובת של העגבניות על הצנימים ובתיאבון. יוצא טעים מאד ככהאבל ניתן לשפר ע"י פיזור גבינת פרמיז'אן יבשה מעל וכן להוסיף לתערובת העגבניות זיתיםשחורים קלופים, אנשובי ופניונס. בעיקר להינות😘