זה היה כשהייתי עדיין בקטע עם ג'ן.
היינו 2 חיילים, חייל וחיילת, שנסעו לעשות קמפינג על חוף הים התיכון בסופ"ש
ארזתי לדרך אוהל, אוכל, שתייה ובקבוק של מרטיני לבן ו-וודקה. קרח וחומרי בעירה קנינו בתחנת הדלק בדרך.
הגענו לחוף לקראת ערב שישי. זה היה חוף לא מוכרז בקצה אשקלון. הוא היה הצמוד למצוק בו אנשים נהגו לשים אוהלים אף כי לא היה מדובר באתר קמפינג רשמי.
הקמתי את האוהל, מצאתי זרדים למדורה וכאשר השמש שקעה הדלקתי את המדורה והתחלנו לאכול ולשתות.
לידינו עברו מדי פעם אנשים שטיילו על החוף ולא רחוק מאיתנו חבורה גדולה הקימה אוהל משלהם וחגגו עם מוזיקה ברקע.
הזמן חלף ורעש המוזיקה נחלש והיה ניתן לשמוע את הגלים.
במהלך השיחה שלי עם ג'ן, סיפרתי לה שפעם קודמת שהייתי בים עם חברים, שהיינו כבר שיכורים רצנו למים וממש על קו המים זרקנו את בגדי הים ונכנסו עירומים.
וזה למרות שהבנות נותרו ליד האוהלים וראו אותנו מולן משתובבים בעירום מלא עם כל הבולבולים בחוץ. אני זוכר מרחוק את נדנודי הראש וגילגולי העיניים שלהן וניסיון להראת התעלמות ואדישות לצד מבטים שנגנבו לעברינו כשחזרנו לחוף והתלבשנו
"אז בוא ניכנס עירומים גם אנחנו" היא הציעה. ולפני שהספקתי לענות בחיוב היא כבר נעמדה, הורידה את החולצה והבגד ים ונכנסה למים.
ג'ן הייתה עגלגלה אבל סימטרית מאוד, היו לה שדיים גדולים ויפים ותחת עסיסי.
סיפרתי בפוסט הקודם על הסקס הראשון שלנו איך היא, ללא כל התרעה, נכנסה עירומה למיטה בה שכבתי בתמימות. ככה שהפעם כבר לא הופתעתי מההתנהגות שלה.
לאט נעמדתי והורדתי את הבגד ים והחולצה והלכנו למים.
למרות שהיה חושך היינו במרחק שניתן היה להבחין על ידי החוגגים לא רחוק מאיתנו הינו עירומים. מעניין אותי עד היום אם הם שמו לב.
אגב, זו פעם ראשונה שנכנסתי לים עם מישהי בעירום והאמת שהיה בזה משהו מרגש.
הים היה נעים ושליו ומזג האוויר היה מושלם. בוודאי שהתחלנו להתמזמז במים. היד שלי מיהרה ללטף את ג'ן בין הרגליים.
לא נשארנו במים זין רב. היא משכה אותי חזרה לאוהל. לא הפריע לה העובדה שכאשר יצאנו מהמים עברנו עירומים קרוב למדי לזוג צעיר שטייל בחוף.
נכנסנו לאוהל, היא נשכבה על הגב, פסקה את רגליה. נשכבתי עלייה ותוך כדי שני מנשק אותה הכנסתי לתוכה את הזין. היא חיבקה אותי.
אני זוכר שבין הגניחות היא חזרה כמה פעמים על המילים "זיין אותי, זיין אותי".
אני לא זוכר באיזה שלב ומדוע, אולי כי היינו שיכורים, אבל בזמן שאני הייתי מחובק איתה, מניע את האגן ומפמפם את הכוס הרך שלה, צמוד אליה לחי אל לחי, הצעתי לה "בא לך שנזדיין מחוץ לאוהל". "בוא" היא ענתה בין הנשימות הכבדות והאנחות.
התנתקנו, ויצאנו מהאוהל עירומים. הלכנו מאחורי האוהל, בנקודה חשוכה מתחת למצוק והמשכנו להזדיין שם. ג'ן הייתה על 4 ואני זיינתי אותה בדוגי. הרגשיתי את הבריזה מחבקת את הגוף שלי והלב שלי דפק בטירוף מההתרגשות. כעיקרון אף שהיינו בנקודה חשוכה ואת הגניחות שלנו לחשנו, עדיין העוברים והשבים או אלו שחגגו לא רחוק מאיתנו, בייחוד הם, יכלו לראות אותנו. לא יודע אם להחשיב את זה בתור הפומבי הראשון שלי אבל זה היה מסעיר עבורי מאוד.
הרגע הכי מדהים היה כשג'ן ישבה לי על הזין והחלה לקפץ עליו. תחושת החול הרך והחשוף על הגב ותחת שלי והמראה של אישה עירומה עם שדים גדולים על רקע השמיים עולה ויורדת על הזין שלי - זו תמונה שלא שכחתי עד היום. למרות שמאז עוד יצא לי להזדיין על החוף.
כשהרגשתי שאני קרוב עצרתי אותה, והתחלתי לפמפם בכוח מלמטה, במהירות גבוהה עד שהתחלתי לשחרר לתוכה זרע. אז הצמדתי אותה בכוח לחלציים שלי והרגשתי את גלי ההתכווציות של הזין שלי בתוך הכוס שלה. היא בעודה צמודה עם הישבן אלי נעה עם האגן ימינה-שמאלי וכיווצה את השפתיים.
אחרי שגמרתי שכבנו מחובקים זמן מה. אחרי התיישבתי, הכנסתי לה 2 אצבעות והתחלתי להניע אותם. כשהעלתי את המהירות ג'ן השיבה לי "כן ככה כן אל תעצור..."
כשקצב הנשימות שלה עלה והיא החלה לגנוח " הוך הוך כן" התעקשתי לשמור על מהירות גבוהה והמשכתי. היא החלה להניע את האגן וגמרהץ
אחרי שהגמרתי אותה עם היד והלכנו לשבת עירומים מתחת לשמיכה שכיסתה אותנו מול הים.
מישהו אמר לי פעם שיש לי כתיבה יפה אבל מפריע לו התמונות של הזין שלי.
יש כאלו שאומרות שההפך - לשים (מי שכבר ענתה לא חייב, למרות שתמיד נעים לי מחמאות)
השאלה היא האם זין עומד בבוטות באמת בעייתי או להסתפק במשהו פחות "גס"?
בשביל הפוסטין הבאים.
אבל בנתיים...

