היום הלכתי לאכול את הגלידה המפורסמת
של אייל שני בתל אביב,
ֿגלידת קסטה
מקום קטן ויפה, עיצוב בסגנון מודרני וצעיר
והכול ecofrandly, בשביל לשמור על הסביבה
כול יום יש טעמים אחרים אז הם כותבים את הטעמים על מפת נייר מתגלגלת
(כמו שיש בשירותים רק רחב יותר)
וואו וכמה טעמים היו לו שם.
לחם, חמאה, דבש, מרשמלו על האש, ועוד מלא טעמים מגניבים
ושמעתי גם על הטעם המדהים שיש לו, וניל עם שמן זית
אז ביקשתי מהמוכר טעימה של הוניל עם השמן זית
אז המוכר לקח כפית טעימות של גלידריה, רק מברזל.
לקח מהגלידת וניל ואז על הוניל טיפטף כמות נאה של שמן זית
ולקח איזה שהוא טבלין ושם על הטעימה
לקחתי את זה מידו והכנסתי לפה ואז בום
וואו וואו וואו איזה טעם היה לזה פשוט ואוו,
כול כך דוחה ומגעיל שכמעט הקאתי על המקום
בקושי הצלחתי לקחת טישו בשביל להוציא את זה מהפה
וממש הבנתי שממש הרבה אוהבים את הטעם הזה משום מה
טעמתי עוד כמה טעמים והטעמים האחרים באמת היו מאווווד טובים
הגלידה בטעם מרשמלו על האש היה ממש טעים
אז לקחתי את זה ודבש לוונדר
היה כול כך טעים ואוו.
הנה תמונה שלי נהנה מהגלידה 😉🤭