שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

Master of Tease

לפני חודש. יום ראשון, 15 בפברואר 2026 בשעה 3:53

בחודש האחרון נפגשתי עם בן זוג-נשלט פוטנציאלי חדש בשם עומר לדייט. ישבנו במסעדה ושוחחנו ארוכות ועמוקות על החיים עצמם ועל המקום שלנו בתוכם. שיתפתי אותו בטיול האחרון לחו״ל והוא בתורו שיתף אותי על העבודה ועל קשיים שעלו במסגרתה. לאחר שעה וחצי של שיחה שנינו הגענו למסקנה שלפחות חיבור ראשוני יש מבחינת רומנטית, אז לקחתי אותו הביתה שנוכל לשוחח בחופשיות על ״הצד השני״ של הזוגיות. מזגתי לנו כוס יין והמשכנו לשוחח קצת על נושאים יותר ווניליים: על העבודה שלו, העבודה שלי (אם כי בה ניכרים סימנים בידיאסמיים מסוימים אם תשאלו אותי, ולא מהצד שאני אוהב) ועל החיים בכלל. לאט לאט השיחה גלשה יותר לכיוון של שליטה אבל גם אז השיח היה נעים וכיפי. זה לא דבר מובן מאליו שלמדתי להעריך, שכן, ואולי אפרט על כך בהזדמנות, מרגיש לי שהרבה פעמים הצד הרומנטי והצד של השליטה פשוט לא מצליחים להתיישב. 

לאחר שיחה קלילה עומר שאל אותי את השאלה ששמעתי כבר יותר מדי פעמים: ״אז מה אתה אוהב בשליטה?״. חייכתי קלות. עם כמה שאני לא סובל את הבנאליות של השאלה הזו, אני אף פעם לא משתעמם מהפרצוף המבולבל של השואל לתשובה שלי. ״אני אוהב הרבה דברים אבל בעיקר אילוף ושליטה מנטלית״. הפעם מודה שאני הופתעתי, כי עומר היה הרבה יותר מסוקרן מאשר מבולבל - ״אני מבין שאתה אוהב שליטה מנטלית, אבל מה אתה אוהב לעשות?״. המשכתי לחייך כשעניתי בפעם המי יודע כמה ״האמת עומר, שאני אוהב לקחת גבר עצמאי וחזק ולראות אותו מוותר מרצון על השליטה והרצונות שלו ומעניק אותם לי. אני אוהב ללמוד את החולשות שלו ולהשתמש בהן נגדו עד שהוא מוכן להיכנע לי ולקבל אותי כאדון ואת עצמו כרכוש שלי״. עומר גיחך קלות ״אז אתה סוג של נשלט מאשר שולט - אתה לא מוביל את הנשלט לעשות דברים שאתה רוצה, אתה פשוט עושה מה שהוא רוצה, או שלא רוצה במקרה הזה״. בשלב הזה צחקתי צחוק קצת מרושע - ״אולי אתה צודק, רוצה לתת לזה הזדמנות ולשלוט עליי קצת?״. 

עומר הסכים וקשרתי אותו למיטה שלי. ליטפתי אותו בכל הגוף והתחלתי לבחון את הגוף שלו בנסיונות לאתר חולשות. בחנתי את הרגישות שלו במקומות שונים בגוף, איך הוא מגיב לאמירות מלוכלכות מסוימות וכו׳. מהממצאים עלה שעומר מאוד רגיש בזין בפטמות ובחור. העברתי את עומר לכיסא וקשרתי אותו בשנית. התחלתי מלשחק בפטמות של עומר בעדינות וראיתי את הזין שלו מתחיל לזוז. חייכתי באופן אוטומטי, חולה על האינדיקטורים של הגוף. הבאתי קוביות קרח והצמדתי אותן לפטמות של עומר עד שהרגשתי אותן קצת נמסות לי ביד. מייד לאחר מכן ליקקתי את הפטמות של עומר, אשר הזדקרו מהפער בין הקור של קוביית הקרח והחום של הפה שלי. בשלב הזה הזין של עומר כבר עמד כמו חייל שמחכה שיחרפנו אותו. נשכתי לו את הפטמות קלות ולאחר מכן התחלתי לחלוב את הזין של עומר עם הידיים הקרות שלי במקביל. עומר גנח והתחיל להתקמר אבל אני רק המשכתי והגברתי את הלחץ. לאחר זמן מה הפסקתי להתעלל בפטמות של עומר בעצמי על מנת שאוכל להתמקד בזין. במקום זאת, הצמדתי אטבי כביסה לפטמות הזקורות שלו והתחלתי למצוץ לעומר על מנת שגם הזין שלו יחווה את ניגוד הטמפרטורות ביני לבין קוביות הקרח.

עומר היה קרוב והתחנן ״בבקשה תיתן לי לגמור״. צחקתי ועקצתי אותו ״חשבתי שאתה השולט בסיטואציה, לא ככה אדוני?״. המבט של עומר לאחר המשפט האחרון שלו הראה כמה הוא מבין את הטעות שעשה. הוא ניסה לדבר אבל לא הצליח מרוב שרעד. נישקתי אותו בעדינות ולחשתי לו ״כשאתה מוכן לוותר על השליטה ולהיכנע לי אני פה״. להגנתו של עומר ייאמר שהוא נלחם יפה והחזיק שעתיים וחצי שעה נוספת לאחר שהכנסתי לו פלאג רוטט לחור. לאחר שעתיים וחצי, כשעומר רועד ומטפטף בלי הפסקה הוא ביקש להיכנע לי. נתתי לעומר לגמור ושחררתי אותו מהכיסא. הוא מייד ירד על ברכיו. 

״נו עומר, עדיין מרגיש השולט בסיטואציה?״

״לא אדון, אני שלך״.

״מצוין, אז שנמשיך לשתות ולדבר על החיים?״

״כן אדוני״.

לפני חודש. יום רביעי, 11 בפברואר 2026 בשעה 16:35

השבועיים האחרונים מספקים לי הרבה צרות ואני מרגיש שאני קצת מאבד שליטה. פעם נשלט קבוע אמר לי שהנשלטים הכי טובים הם בדרך כלל האנשים הכי חזקים בחדר - ״כשאתה רגיל להיות השולט בעניינים אתה לומד להעריך את איבוד השליטה״. ממבט לאחור בחמש השנים האחרונות נראה שיש הרבה צדק באמירה הזו. שכן, באופן אירוני, מבין כל הנשלטים שאילפתי, אלו שהכניעה באה להם בטבעיות היו דווקא אלה שקשה לדמיין כמוותרים על השליטה. לאחרונה אני חושב הרבה על כך שאצלי האירוניה הזו עובדת גם בכיוון ההפוך. דווקא כשאני מרגיש שהצרות מתדפקות על דלתי ושחיי היום יום יוצאים מכלל שליטה, דווקא אז הצורך שלי בלשלוט מתפקע מתוכי. 

את אורן הכרתי שבועיים קודם לכן דרך הגריינדר. האמת שזה התחיל בקטע של סקס ונילי, אבל מהר מאוד נגרר לשיח של שליטה מנטלית. אני די מחבב את אורן האמת ולכן גם אמרתי לו שאני סתם נראה מתוק יכול להיות די קשוח במיטה. לא שזה עזר, משום מה זה תמיד מדליק אותם יותר. הוא ביקש שאני אתחיל לאלף אותו ואני נעניתי, אבל עד היום עוד לא החלטתי מתי יום האילוף יגיע. ובכן, אני מניח שהיום זה היום. שלחתי לאורן הודעה קצרה שאומרת הכל - ״תגיע עבד״ וקיבלתי את המענה הגנרי של ״כן אדון״. תוך מחצית שעה אורן היה ערום ואזוק לכיסא אצלי בבית. 

הרגשתי את החשש של אורן וליטפתי אותו בעדינות תוך כדי שאני מנשק אותו בעדינות ולוחש לו שהכל יהיה בסדר. תוך כדי שאני מרגיש את הגוף של אורן נרגע אני מתחיל לעשות לו אדג׳ינג באיטיות. אני מאוד מנטלי בשליטה שלי ואוהב להשתמש בחולשות של הנשלט נגדו בתהליך האילוף ככה שאין סשן שדומה לאחר, אבל מודה שיש לי חיבה גדולה לאדג׳ינג. אין משהו מחרמן יותר מלקחת גבר חזק וגברי ולראות אותו נכנע לאט לאט דווקא באמצעי אלגנטי של שליטה בעונג - לראות את הגוף החזק מתחיל לרעוד, את הפרצוף חמור הסבר מתחלף בתחנונים ואת הזין מטפטף בלי שליטה. שיחקתי לאורן בזין באיטיות עד שהרגשתי את הגוף שלו מתחיל להתקמר ועברתי למקומות רגישים פחות. ליקקתי לאורן את הפטמות לאט לאט תוך כדי שמלטף לו את הביצים וכשהתקרב שוב לחשתי לו ״אתה יכול להיכנע לי בכל שלב״. המשכתי לחלוב את אורן באיטיות תוך שמקפיד לעצור כל פעם רגע לפני הגמירה ומשלב גירויים במקומות רגישים נוספים. שמעתי את הגניחות והרגשתי את הרעידות של אורן בכל הגוף וידעתי שרגע הכניעה של אורן מתקרב. בחלוף שעתיים, ליקקתי באגרסיביות את הכיפה של אורן כשאני שומע ברגע את הגניחות והאמירה המיוחלת ״אני נכנע״. 

קמתי על הרגליים ונישקתי את אורן תוך כדי שאני נועל לו את הזין בפעם הראשונה - ״אנחנו עוד נראה״.