-
בלוגים
פינה אישית
שליטה בעיני היא תהליך מוסכם, שנבנה צעד אחר צעד, מסע מאתגר, מרתק, יצרי, סוחף וממכר, המערב את הראש, הגוף, הנשמה והלב, ששני הצדדים לומדים בו זה על זו, זה מזו ועל עצמם
תוך כדי המסע המשותף.
אך לפני שיוצאים למסע על השולטת לקבל את השליטה מהנשלט, לדעת שהוא אכן רוצה בכך, רוצה להיות שלי, להתמסר לי, לתת לי להוביל.
הנכונות שלו להישלט על ידי צריכה לבוא מתוך רצון והסכמה מלאים - שלו, לא מתוך כפיה ולא מתוך לחץ כלשהו שלי עליו, אלא מתוך הכרה שלו,
שהוא באמת ובתמים רוצה ומוכן לכך - פיזית ונפשית.
לא קל להיות נשלט - הצורך העז, הכמיהה לשליטה על כל גווניה, הרצון והפחד בו-זמנית לאבד שליטה. זה דורש הרבה משאבי נפש, הכרות ומתן אמון רב בצד השולט,
בטחון ותחושה, שזהו האדם שבידיו אפשר 'להפקיד את המפתחות', להתמסר בלב שלם וללא חשש ולהרגיש שזהו מקום בטוח שבו ניתן לבטא בגלוי ובחופשיות כל דבר, כי הוא בידיים טובות...
מרגע שאותה הסכמה שלו ניתנת לי, אני רשאית לפעול כראות עיני - כמובן במסגרות ובמגבלות ה-SSC וגבולות, שהנשלט מציין.
זה דורש ממני אחריות, הבנה, תשומת-לב, הקשבה לו, לצרכיו, לפנטזיות שלו ודאגה לשלומו הפיזי והנפשי – עד כמה שזה תלוי בי.
ומכאן ואילך – כשלשני הצדדים – השולטת והנשלט - יש נכונות ורצון משותפים לצאת יחד למסע המיוחד במינו הזה, שאינו דומה לשום דבר אחר, השמים הם הגבול, או אולי גם הם לא...
****************************************************************
הרהורים על שליטה ונושאים אחרים, שמעסיקים אותי.
שירים, שאני אוהבת ומשמעותיים עבורי, המדברים בעד עצמם.
וכל מה שעולה בדעתי בפינה האישית שלי כאן בכלוב.
============================================
הערה לתשומת ליבם של הקוראים:
אין חובה לקרוא את הבלוג שלי ובוודאי, שאין חובה להגיב לפוסט זה או אחר.
במידה ובחרתם להגיב, אנא עשו זאת בטעם ולענין הפוסט. תגובות לא עניניות או בלתי הולמות, בעיני, יימחקו ללא היסוס!
לפני 17 שנים. 7 בינואר 2007 בשעה 18:06
בגדים חדשים, שירי חורף, בדיחה, הרבה גשם וקור. עכשיו הגיע הזמן לאכול משהו טעים ומרענן –
סלט יווני (ביוונית: χωριάτικη - "חוריאטיקי" - ביוונית משמעו "סלט כפרי" או "סלט כפריים"), הינו סלט הנפוץ מאוד ביוון, ולאחרונה גם ביתר ארצות אירופה, בישראל ואף בארצות הברית.
הסלט כולל ירקות הנפוצים ביוון (ובהם: עגבניות, מלפפונים, בצלים, ופלפלים, זיתים) וכן, קוביות או פירורים של גבינת פטה.
הרוטב עשוי בדרך כלל משמן זית, מיץ לימון, חומץ ואורגנו מיובש. בניגוד לגרסאות האורבניות של הסלט, החוריאטיקי היווני מבוסס על פשטות, גדולתו במוצרי יסוד משובחים. החתיכות גדולות, גסות וכל מהותו פשטות. לרוב חותכים את העגבניות וזורים עליהן מלח על מנת להגיר מהן את העסיס לפני הוספת שאר הרכיבים.
מי שרעב, מוזמן להצטרף. בתאבון!