לפני חודש. יום רביעי, 3 בדצמבר 2025 בשעה 14:37
היום החלטתי לעשות ניסוי קטן עם עצמי. יצאתי להליכה באזור שאני פחות מכיר, ובמקום לפתוח מפה או לנווט עם הטלפון, החלטתי פשוט לזרום. כיביתי את המסך, שמתי את הטלפון בכיס, ופשוט נתתי לרגליים להוביל אותי.
ויש משהו משחרר בצורה בלתי רגילה בלא לדעת בדיוק איפה אתה נמצא. רוב היום אנחנו כל כך מתוכננים, כל דקה ביומן תפוסה, כל יעד ידוע מראש. ופתאום, לשעה אחת, הרשיתי לעצמי לשחרר את האחיזה. פניתי ימינה כי הסמטה נראתה מעניינת. המשכתי ישר כי הריח של המאפייה משך אותי.
זה היה תענוג לגלות פינות נסתרות שלא הייתי מגיע אליהן עם ווייז. אבל התענוג האמיתי היה הידיעה שאני יכול לחזור לפוקוס ולמצוא את הדרך החוצה בכל רגע שארצה. וזה הזכיר לי שלפעמים, שכדי למצוא דברים מעניינים באמת, צריך להסכים ללכת קצת לאיבוד. והחוכמה היא לדעת להנות מהדרך, ולא רק מהיעד.

