סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

String Theory

תיאורית המיתרים בפיזיקה אולי מסבירה את היקום באופן העמוק ביותר (כנראה שלא) ועדיין בעיני היא ההסבר הכי טוב לרעידות אורגזמה שאני כל כך אוהב

כותב בעיקר על התשוקה לקשרים,עוצמה, כיבוש.ד ואהבה. בבלוג זה אני חושף את התחברותי העמוקה לעולם ה-BDSM, תוך דגש על רצוני לבנות קשר רומנטי ועמוק, שבו ה-BDSM הוא חלק מהמהות אך לא כל הקיום. אני כותב על המסע שלי בחיפוש אחר אהבה, על ההתנסויות בתחום השליטה והכניעה, ועל החיבור הייחודי בין אמוציות לתשוקות עזות. הבלוג מהווה מקום לחשיפה ושיח על חוויות אישיות ומחשבות בנושאי זוגיות, BDSM והזדהות עמוקה עם התחום, תוך שמירה על זהות אישית סינגולרית שהיא מעבר לקשרים האלה.
לפני שנתיים. יום שישי, 3 בנובמבר 2023 בשעה 8:10

יותר מכל דבר אחר, סיפורי התעללות ורצח של ילדות קטנות באותה שבת ארורה הם בילתי נסבלים בעיני.
אין דרך לדרג את הזוועות כמובן, התעללות חייתית בבני אדם נוראית שהיתה שם - אבל משום מה כשאני שומע סיפור כמו של החובשת שהגיעה מאוחר מידי לטפל בילדה בת 8 שכרתו לה את היד (סליחה מראש - אני לא ראיתי שום וידאו מהזוועות ולא מוכן לראות, הסיפור מספיק לי) - זה לבד גורם לרצות שפשוט יומותו כולם בעזה - לא מעניין אותי כלום, שימותו. 


לקרוא ולהוסיף תגובות, הרשמ/י או התחבר/י.

הרשמ/י התחבר/י