כשנכנסתי לחדר היא חיכתה לי לבושה בטייץ מבריק, עקבים, ומחוך שרשראות.
על המיטה הונחו בסדר מופתי רצועות הקשירה האדומות שקיבלנו בטעות מהחנות ההיא ב Ebay.
היא חייכה והצביעה על הרצפה. לא היה צריך לומר דבר נוסף וירדתי מיד לנשק את הרגליים וללקק את האצבעות.
היא ניצלה את כל מרחב הגב שלי שהיה פרוס מתחתיה לצייר קצת עם הציפורניים לפני שהתיישבה עלי והחלה לקשור אלי את אזיקי העור תוך כדי חימום הידיים שלה מדי פעם על התחת שלי.
הריח של העור החדש התפזר בכל החדר והיה משגע. היא קמה והורתה לי לשכב על המיטה ואז לקחה בעדינות את הידיים והרגלים וקיבעה אותי לתנוחת Hog tie.
זאת פעם ראשונה שהרגשתי באמת מה זה מניעת תנועה. אמנם יכלתי לזוז טיפה, אבל לא היתה לי שום דרך להתהפך או להשתחרר והייתי נתון לגמרי לחסדיה ורצונותיה. זאת הרגשה שמצד אחד מפחידה ומצד שני מאוד נעימה. להיות למטה, לא לחשוב, רק להיות בובה לשימושה.
בזמן שהיא הסתובבה סביבי משחקת עם הגב שלי כקנוואס ציור שלה, שורטת, מצליפה הייתי עסוק בלהתרכז בכאב. בשלב מסוים הפסקתי לשמוע את ההצלפות, רק להרגיש אותן, צללתי לי לתוך שלווה נהדרת, שוקע לתוך המזרן. אופוריה של ספייס.
אין תחושה כזאת בעולם כולו ובסופו של דבר היא נאלצה להוציא אותי ממנה אחרי שלא הגבתי לה והיא דאגה שמשהו לא בסדר איתי.
היא דאגה להביא לי משהו לשתות ואחרי שהתאוששתי היא שינתה את תנוחת הקשירה ככה שהתחת שלי היה מורם ועברה לפגינג.
לא יודע איך היא עושה את זה, אבל היא מצליחה לגמור במהלך פגינג וזה כל כך מגרה שכשהיא התכופפה לחבק אותי תוך כדי זיון ונגעה לי בזין גמרתי ביחד איתה וקרסנו ביחד כשהיא שוכבת מעלי עם הדילדו בתוכי מסדירים נשימה.

