8/30
הדוב נשאר על הריצפה, חיכה בסבלנות עד שהגבר הערום יגמור, הוא הביט בשתי ידיה של האדונית שלו עולות ויורדות, מאוננת את הזין היפה של הגבר, הוא הביט בוריד הבולט בצד ובכיפה הגדולה, הוא הביט בזרע הלבן והסמיך בקנאה ולבסוף הוא ליקק את אצבעותיה של הגותית, טועם, אוכל, בולע את הזרע, מלקק כל טיפה וכשסיים היא החלה לאסוף מהזרע שהותז על הגוף ומהריצפה.
היא חייכה ככל שהוא נגעל יותר מהטעם, אפילו צחקה כשהחל להשתעל - כמה שהיא אהבה לדחוף לו את האצבעות עמוק לכיוון הגרון, הוא הוציא את לשונו כשבלע ובת ורה היא מרחה את השאריות על שיער גופו, עושה לו קשרים בשערות החזה הדוביות שלו.
שני הזכרים עדיין שכבו ערומים, רק האישה ישבה בבגדים, מחייכת ומשתעממת " ניצלת זונה שלי" היא אמרה לכיוון האדם הסחוט, " אני לא ממש אוהב את הכינוי הזה" הוא ענה באשרת פנים טיפה רצינית על אף שהרגע גמר, "לא נורא, עוד תתרגל זונה שלי" ונתנה לו סטירה על האיבר שעדיין עמד, מה שכאב היה העלבון יותר מהמכה.
היא נעמדה והצביעה על הדוב "כוס יין למרפסת, כלים, כביסה ותחכה בסלון עד שאקרא לך" הדוב שמע ונעלם בשניה, מסתובב ערום בבית במהירות, היא הרימה את ידה ונקשה באצבעותיה "תתלבש, רק בוקסר ולמרפסת" היא יצאה מבלי לראות את הגבר מתלבש אך היא ידעה בוודאות שהוא מבצע את שאמרה.
היא חיכתה לו במרפסת, יושבת על כיסא מתכת שחור כשלידה מאפרת מתכת זולה המכילה בדלי פייסלים, כוס יין בידה, הוא נעמד מולה, ראשו גבוה ממנה "שב, אתה מסתיר את השמש" הוא חיפש אך לא היה כיסא נוסף, מראה הדוב הערום המתרוצץ בבית כבש את תשומת ליבו, "שב!" היא פקדה בשנית וישבנו פגש את הריצפה במהירות.
הם דיברו על הרבה ועל כלום, הוא שאל איך היא התחילה ולמה זה כזה מגרה אותו, היא צחקה "כי אתה זונה קטנה", לגימה נוספת והיא קרבה אליו, מנשקת אותו בפה מלא יין, מעבירה לו את הנוזל האלכוהולי, חלקו מטפטף על בגדיו, מכתים אותם.
הוא בלע את היין והם המשיכו בשיחה שנראתה לו סתמית, הוא לא סיפר את סיפור חייו, רק נתן אנקדוטות לדברים שרצה, הוא חשב שהוא מוביל את השיחה כי היה פיקח וחד, אולי אפילו מתוחכם אבל הוא שכח מהפרט הפשוט, הואהיה שלה מהרגע שנכנס לחנות האביזרים.
הוא ביקש עוד שלוק מהיין, בעיקר כי רצה לטעום את שפתיה בשנית, לחוות אינטימיות כמו שהכיר, היא לקחה לגימה והרימה את ראשה מהסנטר, קרבה אליו וירקה לו לפה "לך לחדר, תחכה לי על המיטה בעירום" ובזמן שגבו הופנה כלפיה היא הוסיפה "על הבטן".
היא לקחה את הזמן, התענגה באיטיות על היין, כוס אחר כוס שלוק אחר שלוק, מחלקת הוראות לדוב לפני שעברה מבעד למשקוף החדר, תיקתוקי העקבים נשמעו חזק, הוא לא ראה אותה אבל זה היה ברור, היא הפליקה לו על הישבן מבלי סיבה ואז שוב, המשיכה ככה עד שכאבה לה היד ואז המשיכה, היא שפכה לו קצת יין על חור התחת והעבירה שם אצבע, מרחיבה לו את החור.
הגבירה הגותית נעמדה על רגליה, הולכת ליד ראשו, מצחקקת על העקבים שנעלה, שערו נמשך מעלה וראשו התרומם הוא לא ראה את תותב הסיליקון, הוא רק ראה את ה
צל

