לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

בראשית היה חושך. ורוחי על פני מיים

איך אתאר את שלא ניתן? כשתדעי לתאר? לא אהיה , כי תוארתי
לפני 16 שנים. 30 באוקטובר 2008 בשעה 8:20

אז הגיעה מישהי עם מרק.
החומרים שלה:
שלד עוף מבושל בסיר מיים עד רתיחה קלה.
לשפוך את המיים.
למלא בשניה
להרתיח היטב.
להוציא שאריות לכלוך עם מצקת רשת קטנה.
להוסיף גזר, תפוח אדמה אחד. 2 שיני שום קצוצות גס.
לבשל.
להוסיף מלח ופלפל לבן לפי טעם.
להוסיף מעט ג'ינג'ר מרוסק.
להגיש מהביל עם כופתאות קמח מצה.
לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה טריה ממעל לטעם וקישוט.


התוצאה:
הוצלפה קלות. נקשרה. סושנה לזמו קצר. זויינה .
אמרה תודה .

נכנסה לתחרות.

כעת ממתין למתכון הבא

התחרות פתוחה.

..

קובלט - אויש, איזה באסה שאני לא יודעת לבשל! (וכשכבר מנסה, חוטפת מכות על התוצאות, ולא - לא מכות טובות...)
:-(
לפני 16 שנים
LUZIPER​(שולט) - תגיעי, נקשרך לתנור. תשני איתו. תקומי איתו ולא תשוחררי? עד שהבוליון יצא בוליון בטעם בוליון מלכותי.
:)
לפני 16 שנים
*מנגינה*{התווים שלו} - הכל טוב ועושה רושם שכדאי להכנס לתחרות
אבל מה, אין קינוח? :)
לפני 16 שנים
LUZIPER​(שולט) - הקינוח הוא הפרס.. והפרס? עלי
לפני 16 שנים
שיר כאב​(שולטת){סוליקר} - מעניין. תפוח אדמה מעכיר את המרק. כלומר הבוליון לא היה צלול.
חוץ מזה המתכון בסדר.
:) העיקר שנהנית
לפני 16 שנים
LUZIPER​(שולט) - נהניתי. כן.
המרק היה צלול.
אבל, כל אחת ומתכונה היא. כל אחת ונגיעה סודית קטנה שלה, משנה הכל.
התחרות פתוחה...
לפני 16 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י