לפני 15 שנים. 21 במרץ 2009 בשעה 8:56
היום הצבתי את סככת הגפן.
כבר 3 שנים מאז נטעתי את הגפן והיא כבר מוכנה לשינוי.
מכירים את סככות המסעדות של בתי הקפה על החוף בארץ. מן סככות עץ שמתיחת חבל פורשת את זרועותיהן מהעץ, אשר עליהן מלבישים את הסוככים?
אז כעת באחד מחופי ישראל חסרה סככה כזו וזרועותיה פרושות מהבוקר אצלי בחצר כשזלזלי הגפן כבר מתוחות עליהן ומניצות עלי גפן טריים.
לא, לא "לקחתי במשיכה", אבל "קיבלתי בדחיפה".. (מושג צהלי ומי שמבין מבין).
נראה לי סביר לשבת תחתיה. הכלבה למרגלותי ולאכול ענבים צוננים..
מה דעתכם?
להסיר ממקום מרבצה העתידי את עלי הסירפד?
או להותירם במיוחד עבור ישבנה הענוג?