שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

לה לה

לנד*
land
לפני 14 שנים. 19 ביוני 2010 בשעה 16:21

אני אמשיך את הקטע של להסביר את עצמי - (ואני מקווה שכולן הבינו את העניין עם הדיסוציאטיביות)

חוץ מזה - עד שני הפוסטים האחרונים - היה לי קטע שלכתיב נסתר בין השורות.....
אבל רך אחד לא קלט איך קוראות את זה 😒
אז ויתרתי

והנה כמו שהבטחתי - מתכון למקושקשת!!!!!!)
(המתכון למקושקשת)

חמאה - ישר שנמסה מוסיפים

ביצים עם יוגורט או אשל (יענו - איזה שליש מיכל על 2 בייצים)

כשהמקושקשת מוכנה זורקים עליה גוש חמאה קטון וסוגרים את האש

האשל + החמאה שבסוף (בלתי מבושלת) מוסיפים מעיין רעננות לביצה המתה
(כמו שמנת חמוצה בסוף הבישול של עוגת גבינה - עוגת גבינה מבושלת נוטה להיות טעימה אבל... מתה - ופתאום - שלק של "חוצפה רעננה " שמחייה אותה 😄

תהנו

(סורי על החוצפה -

נמאס לי מכל אלו שחושבות שהן כוסיות אבל לא יודעות להכין מקושקשת .
אז ככה מכינות מקושקשת - את לא יכולה לקרוא לעצמך זנזונת ואז מסתבר שאץ לא יודעץ להכין מקושק...!!!!!!
טוב - עכשיו אני סתם מתלהמת

אני קופצת לבקר את דפנה ביפו ולהרגע!


להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י