צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

selular

קצת סיפורים מסשנים ומפגשים ותמונות שאני אוהב לראות ואני ממש אותם במציאות
לפני שנתיים. יום רביעי, 8 בינואר 2025 בשעה 12:29

יש זוג שפעם במספר חודשים אני נפגש איתם לרוב זה בהפתעה . הבעל מבקש ממני להגיע ולהפתיע את אשתו .

אז יום אחד הוא הודיע לי שיש להם בית ריק וביקש ממני להגיע ולהפתיע את שרון נעניתי לבקשה והגעתי אחרי האימון .

שרון הופתעה כמו תמיד  והיא הייתה באמצע הבישולים, כמובן שברגע שהגעתי קיבלתי ממנה יחס התנשקנו והתמזמזנו מעט ובעלה לקח את ממנה את המושכות והמשיך בבישולים .

לשרון יש שדיים מדהימים ותחת אגסי החלטתי שאני רוצה לראות אותה מבשלת בעירום בזמן שבעלה יורד לה , אז התחלתי לאט לאט להפשיט אותה ואז אחרי שהיא הייתה ערומה  אמרתי לך שאני אשמח לאכול אבל בתנאי אחד שהיא תמשיך את הבישולים .

שרון מיד נעמדה והמשיכה את הבישולים ולקחתי את בעלה ונתתי לו הוראה להיכנס לה מתחת לרגלים ולהתחיל ללקק לה את הכוס והתחת .

זה כ"כ חירמן אותי שהתחלתי להתפשט ובאתי לשרון מאחורה בשקט והתחלתי ללטף לה את השדיים ונשק לה את הצוואר ולאט לאט החדרתי לה את הזין לכוס שלה בזמן שבעלה מלקק אותו .

מדי פעם הייתי מוציא את הזיין ונותן לו ללקק לה את הכוס הרטוב .

אחרי כ 10 דק הפסקתי ונתתי לה לסיים את הבישולים וכעבור זמן מה שהיא סיימה עברנו לחדר המיטות לסיים את מה שהתחלנו . כמובן שהקציצות שלה היו מעולות 


לקרוא ולהוסיף תגובות, הרשמ/י או התחבר/י.

הרשמ/י התחבר/י