לפני 13 שנים. 21 באפריל 2011 בשעה 20:29
פסח זו תקופה קשה עבור מישהי שמכורה לפחמימות (בעיקר אם הן באות בתוך הבורקס ,קרואסונים או לחם...)
למרות אהבתי הרבה לאוכל,אם יש משהו שאני ממש לא אוהבת זה לבשל ולאפות...
לאחר שאכלתי היום בעבודה מצה עם שוקולד, החלטתי להכין לחמניות כשרות לפסח.
בני הוריד מתכון, ולאחר דחיות אין סופיות ניגשתי והתחלתי להכין...
התחלתי לערבב חומרים, וכהרגלי טעיתי בסדר הכנסת החומרים..
לפי ההוראות הייתי אמורה לגלגל את הלחמניות אך מצאתי עצמי עם עיסה נוזלית ביותר..
לאחר לבטים נוספים, הכפלתי את כמות הקמח תפו"א..,
ולאחר אפיה ממושכת וחסרת ניחוח אפיה , קיבלנו גושים, שחוזקם וצורתם וטעמום מזכירים חלוקי נחל סדוקים..
אולי בשנה הבאה בנוסף למרור, אכניס לצלחת לחמניה תוצרת עצמית- לזכר החצץ שאני אוכלת במהלך השנה...
חג שמח 😃