בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון
לפני 3 חודשים. יום שבת, 7 בפברואר 2026 בשעה 7:00

ידה השמאלית של דנה עדיין אחזה בסנטרי והפה שלי עדיין היה פתוח, מלא ביריקה שהיא ירקה לתוכו. היא סיבבה את פני אל הזין של עידו ואני לא יודע אם הוא דחף אותו אל פי או שאני מיהרתי למלא את רצונה למצוץ אותו. עכשיו הוא מילא את פי כששפתי עוטפות אותו בעוד ידה הימנית נחה עכשיו על חלקו האחורי של ראשי וליוותה אותו בכל תנועה בזמן שאני נע קדימה ואחורה באני מוצץ את הזין של עידו, מכניס ומוציא אותו מהפה שלי. בכל פעם שהכנסתי את הזין של עידו לפה הוא הפך להיות יותר ויותר קשה

מישהו כאן נהנה אמרה דנה ואני תהיתי אם היא מתכוונת אלי או לעידו. ידה השמאלית חפנה עכשיו את אשכיו בעוד ידה הימנית לוחצת את ראשי על איברו מכניסה אותו יותר ויותר עמוק לתוך פי. כשהוא הגיע לגרון נרתעתי אחורה באינסטינקט. מצטער, לא יכול גרון עמוק, גם זונה לא יכולה לתת מה שאין לה. אמרה הזונה הייתה התגובה של דנה עם חיוך מרוח מקצה לקצה. 

קום, תעמוד ואתה לך לשזלונג ותשכב שם. החלק הראשון של המשפט היה מיועד אלי והחלק השני שלו היה לעידו. חשוב שתדע שהסיבה היחידה שאתה עומד ולא על הברכיים היא כדי שתוכל להתפשט מהר יותר אז תעשה את זה ותחזור למצוץ לעידו. מילאתי את ההוראות וחזרתי לעידו ששכב על השזלונג כשרגליו פשוקות ואני מצאתי את מקומי בינייהן. התכופפתי אל איברו והכנסתי אותו אל פי כששפתי עוטפות אותו. דנה התיישבה על המשענת ליד השזלונג והפעם היא הייתה ערומה גם. רגלה התרוממה והונחה על צווארי מלווה את ראשי בתנועה למעלה ולמטה כשאני מוצץ את הזין של עידו ששוכב מתחתי. 

הרבה יותר טוב כשמישהו אחר עושה את העבודה במקומי אמרה דנה. אני חושב שהוא מוצץ יותר טוב ממך ענה עידו ואני תהיתי האם הוא מאתגר אותה להוכיח אחרת או שהוא באמת חושב כך בעודי ממשיך למצוץ לו במרץ.  כעבור מספר דקות בודדות עידו הרים את האגן והחל לפמםם לי בפה ואז הגיעה התשובה בצורה של זרם חם שהתפרץ בפי. האטתי את המציצה וידי עטפה את החלק התחתון של הזין שלו מלווה את השפתיים שעלו וירדו עוזרות לו לסחוט ולהוציא כל טיפה לתוך הפה שלי. עידו פלט אנחה של פורקן ואז גם גופו נרגע ושקע על השזלונג ללא תזוזה. 

זה היה מהיר אמרה דנה בזמן שהיא הורידה את כף רגלה מאחורי ראשי ובכך איפשרה לי להזדקף מעט כאשר אני על ברכיי בין רגליו של עידו ופי מלא בנוזל הזרע של עידו. הרמתי את מבטי לעיניה של דנה בשאלה. אתה יכול ללכת לכיור לירוק את זה או שאתה יכול לבלוע. בכל מקרה, אני מקווה שאתם מבינים שאני עדיין לא גמרתי וזה אומר שזה לא נגמר. תבין קינקוש, עידו חזר לפני יומיים מחודש מילואים והמילואים ביחד עם המעבר לא היה לנו זמן להרבה דברים ובינייהם גם סקס. סידורים קניות ספונג'ה הבזיקה מחשבה בראשי. בלעתי את הנוזל שבפי. תודה על זה שנתתם לי אפשרות להרים למילואימניק

דנה קמה מהמשענת הצמודה לשזולונג והלכה לאורך הספה. מבטי ליווה אותה בהליכתה כמו גם מבטו של עידו. עידו כנראה צריך קצת לנוח. אני מקווה שאתה לא. כבר הראית שאתה מוצץ טוב ועכשיו נראה מה עוד אתה יודע לעשות. דנה הגיעה לקצה השני והתיישבה לרוחב הספה ובמבטה הראתה לי לאן אני צריך להגיע. 

לפני 3 חודשים. יום רביעי, 4 בפברואר 2026 בשעה 13:42

אחרי הנשיקה הראשונה לא יכולתי לעצור, עורה היה רך ועדין, דביק משהו מהזיעה שהריח שלה נכנס לאפי ועורר תחושות שלא חוויתי מזה זמן רב. נישקתי את רגלה עוד ועוד כשבין נשיקה לנשיקה אני מזיז את ראשי מעט, כל פעם בכוון אחר. רציתי לנשק כל מילימטר מרגלה, לא לפספס נקודה. שפתי הגיעו לאצבעות רגליה. נישקתי אותן אחת אחת, כל ציפורן, כל חלק מכל אצבע וכל מפרק בכל אצבע.

עכשיו תתחיל ללקק אמרה דנה וכופפה את קרסול רגלה כך שכף רגלה הימנית היה מופנה שמאלה. על ברכי, מולה כפוף אל רגלה הטתי את ראשי שמאלה וכופפתי את גבי עוד קצת ע"מ שפני יתישרו בגובה מול כף רגלה. לשוני הונחה על עקבה והתחילה את המסע דרך הקשת בכף רגלה, ליטפה את כרית כף הרגל, בריחוף קל על אצבעותיה ובסופו חזרה הצידה כך שכף רגלה כיסה את מכרז הפנים שלי. 

אל תזוז אמרה דנה והעבירה את כף רגלה כך שהיתה מונחת על לחיי השמאלית. הלחץ של כף רגלה כוון את פני כלפי מטה וכשהמטרה שלה הושגה היא העבירה את רגלה בליטוף והניחה אותו על ראשי והחלה להפעיל לחץ קל שרמז לי לאן פני מועדות. כף הרגל הימנית של דנה הנחה אותי אל רגלה השמאלית שהייתה עדיין מונחת על הרצפה ועדיין בכפכפי האצבע שאיתן היא הגיעה עלי לבקש סוכר. משהו בי התנגד ומשהו בי רצה את זה יותר מהכל. הרגשתי כמו בסרטים המצויירים שעל כתף אחת יושב המלאך ובשניה יושב השטן אבל לא הצלחתי להבין מי המלאך ומי השטן. 

אני רוצה אותך שם. אני רוצה אותך סוגד לי, מתמסר לי ועושה כל מה שאני רוצה

כל החוסר הבנה שלי  של מלאך או שטן התפוגג עם המשפט הזה שלה. לא יודע לומר אם זו הייתה האסרטיביות שבקולה או הנימה המלטפת שבקולה. ככל הנראה התשובה היא לא ולא אלא אני. השלכתי את המחשבות הצידה והתמסרתי להובלה של דנה את ראשי לכוון רגלה השמאלית שהייתה עדיין מונחת על הרצפה.

הלשון שלך חמה. תלקק לי את הרגל ותחמם אותה עם הלשון אמרה דנה כאשר ראשי הגיע ליעד. התחלתי מכוון האצבעות במעלה הרגל עד הקרסול. לשוני דילגה על הרצועות של הכפכף בלי להשאיר אף חלק לא מלוקק מלבד אלו שהיו תחת מעטה הכפכף ולא נגישים ללשוני. בתוך מכנס הטרנינג שלי התחלתי להרגיש איך הזין שלי מתחיל להזדקף. כל עוד אני כפוף אף אחד לא יראה את זה חשבתי לעצמי וקיוויתי שהבושה תשאר שלי בלבד. 

כל כך יפה לראות איך את תמיד מורידה אותם על ארבע שמעתי את עידו אומר לדנה. "עם האימונים בא הגובה" היה התרגום שלי ומצד שני ידעתי, אני טרף קל וככל הנראה לא היה צריך מיומניות מיוחדות בשביל להביא אותי להתרפס לרגלי דנה, בטח לא כשהן כמו שהן, לפחות בעיניי, מושלמות ! ההפרעות קשב וריכוז שלי אפשרו לי לשמוע את שיחה בין דנה לעידו נמשכה בזמן שאני מלקק לה את הרגלים. 

ומה אתה חושב על זה ?

מחרמן. בואי תמצצי לי

אתה חצוף ! אתה לא רואה שאני נהנית עכשיו אל תפריע לי. קח מספר ותעמוד בתור

הכל טוב מתוקה שלי, זה פשוט מחרמן

בוא אלי מתוק שלי, כן. תעמוד כאן

צריך להגיע נמוך בשביל לעלות. לפעמים אתה נתקע נמוך ולפעמים אתה מתרומם משם ומגיע לפסגות שלא האמנת שקיימות בכלל אמרה דנה והתנוחה של הרגלים של דנה זז. לא הפסקתי לנשק וללקק אבל משהו זז. משהו תפס באזניים שלי ומשך אותם למעלה תתרומם אמרה דנה. כשהמשיכה נעצרה מצאתי את עצמי מסתכל על דנה פנים אל פנים והמרחק היה סנטימטרים ספורים ביניינו. ידה הימנית שאוחזת באוזן שמאל שלי נמשכה אליה בזמן שידה השמאלית שאוחזת באוזן ימין שלי התרחקה. פני שפנו ימינה כתוצאה מהמהלך עמדו מול עידו שבינתיים הוריד את מכנסיו והזין הזקור שלו עמד 20 סנטימטר מול פני. הזין של עידו לא היה גדול מאד. הוא היה בצורה של אליפסה כשהרוחב היה כ 4 ס"מ והגובה בסביבות 2 וחצי. עבה אבל לא ארוך במיוחד. 

עכשיו כשעמדתי על ברכי וגבי זקור, הבליטה במכנס לא הייתה ניתנת להסתרה. יש לך אקדח במכנס או שאתה פשוט שמח ? שאלה דנה. שוב הרגשתי איך הדם אוזל מפני ובאותו זמן ממלא אותו ואני מסמיק במבוכה. הייתה שתיקה לחצי דקה

אני תוהה אם מה שמשמח אותך זה הזין של עידו או הרגלים שלי ממקודם

אני מתנצל, זה התחיל קודם. יש לו חיים משלו שכנראה תלויים בדברים ש..... שאני לא יכול לשלוט עליהם או בתגובה עליהם .... הרגלים שלך מושלמות... סליחה

זה בסדר. עידו ביקש מציצה אני בטוחה שאתה יכול לעזור בזה אבל רגע, מי אמרה שזה מחרמן ? לא זוכרת וזה לא משנה. 

דנה ניסתה לירוק על הזין של עידו והרסס התפזר לכל עבר. למראה התוצאה, היא תפסה את סנטרי בידה והפנתה אותו אל פניה. תפתח את הפה היא ציוותה וכשעשיתי כמצוותה היא ירקה לתוך פי

עכשיו אתה יכול להתחיל למצוץ

 

 

 

לפני 3 חודשים. יום שבת, 24 בינואר 2026 בשעה 8:28

דנה הלכה לכוון דלת הכניסה ואני צעד וחצי אחריה. משהו אמר לי שזה המקום הנכון, היא זו שמובילה את הדרך והלוואי וידעתי לאן אבל מקומי הוא מאחוריה. שיצאנו מפתח הדירה, דנה פנתה שמאלה וצעדה צעד וחצי נוסף אל הדלת שליד. סגרתי את הדלת אחרי ואז היא עצרה, הסתכלה עלי ואמרה 

כדאי שתנעל, יש לי הרגשה שזה יהיה יותר מכמה דקות

חזרתי פנימה לקחת את המפתח ונעלתי את הדלת. בכל אותו זמן דנה חיכתה ליד הדלת שלה. אחרי שנעלתי את הדלתי, דנה פתחה את שלה ונכנסה פנימה  תכנס היא אמרה בקול של ספק הזמנה וספק ציווי. מהופנט נכנסתי אחריה, הכניסה הייתה קטנה והובילה מיד אל סלון גדול. בקיר שמולי היה הייתה ספה רחבה וארוכה כשבחלקה הימני שזלונג שבו היה שרוע גבר. הוא נראה באמצע שנות השלושים לחייו חטוב ושרירי, לבוש טרנינג וצפה בטלוויזיה שהייתה על הקיר מולו. על הרצפה היה שטיח שאגי לבן שבמרכזו עמד שולחן סלון קטן שהיה במרחק של כמטר מהספה/שזלונג. 

קינקוש, זה עידו, הבן זוג שלי. עידו תכיר, זה קינקוש. קינקוש, השכן החדש. חוץ מזה שהוא היה מאד נחמד ונתן לנו קצת סוכר, הוא גם היה מאד מודאג שלא יהיה לי קר כשהוא ראה שאני עם הכפכפים. עשינו שיחה קצרה והחלטתי שהוא יכול לעשות לכולם טוב אז בקשתי ממנו לבוא. מקווה שזה לא מפריע לך. אם היה סימן שאלה בקולה, הוא לא נשמע

עידו הסתכל על דנה ואז עלי ושוב על דנה ושתק. דנה לקחה ממני את הסוכר ויצאה מהחדר, עמדתי מול עידו והרגשתי נבוך. אני מקווה שאני לא מפריע אמרתי. גם אותי היא מפתיעה לפעמים אבל בד"כ אלה הפתעות טובות הייתה התשובה. 

דנה נכנסה עם מגש ועליו 3 כוסות של תה. לא היה לנו סוכר בשביל זה. תודה קינקוש. היא עקפה את השולחן של הסלון משמאל והתיישבה בקצה השמאלי של הספה. בוא, שב בבקשה היא אמרה וכף ידה הפנתה אל החלק המרכזי של הספה. התיישבתי בין דנה לעידו וכולנו שתינו מהתה החם והטעים. 

לקינקוש יש פוט פטיש ועוד היא אמרה לעידו שהמשיך לשתוק. שוב חיפשתי מקום לקבור את עצמי. סיימתי את התה שלי והיה לי חם. המזגן בדירה עבד על חימום והטמפרטורה שלו הייתה על 27 מעלות. התחלתי להבין למה לא קר לה. דנה לקחה לגימה אחרונה מהתה שלה והושיטה לי את הכוס. שים את זה בבקשה על השולחן. לקחתי את הכוס וקמתי אל השולחן שבמרכז הסלון והנחתי אותה שם. 

אני חושבת שזה הזמן שלך קינקוש. בין 1 ל 10  כמה אמרת שאתה רוצה לנשק את הרגלים שלי ? לסגוד לי ולעשות כל מה שאני אומרת ? ... אני חושבת שהתשובה הייתה "מחוץ לסקאלה" אז עכשיו זה הזמן שלך. עידו התרומם טיפה בשזלונג ומצא תנוחה טיפה פחות מרוחה והוא נראה יותר עירני ומתעניין. דנה עדיין ישבה בחלק של הספה, רגליה היו על הרצפה עדיין בכפכפי האצבע ועייניה שהביטו בעייני הפנו את מבטן למטה אל כפות הרגליה רומזות לי היכן היא מצפה שאני אהיה. הפניתי את מבטי מטה אל רגליה. רגל שמאל הייתה על הרצפה ורגל ימין הייתה שלובה על רגל שמאל. דנה ניענע את רגל ימין והכפכף שעל רגלה אט אט השתחרר ונפל אל הרצפה. פניתי שמאלה להסתכל על עידו. הוא לא אמר מילה משהו בעייניו היה נלהב. פניתי ימינה והסתכלתי בעיניה של דנה. היא הסתכלה לי בעיניים ולאט לאט הנמיכה את מבטה. התקדמתי קדימה בספה בלי להסיר את מבטי מעינייה. התחת שלי כבר עזב את המושב הנוח של הספה וברכי התחילו להתקפל מורידות אותי יותר ויותר למטה אל הרצפה ואל הרגל שאני כל כך רוצה לנשק, ללקק ולסגוד לה. בכל הזמן הזה הסתכלתי בעינייה של דנה. מבטה ירד ביחד איתי מלווה אותי למטה. עכשיו הייתי על ברכי, הגב עדיין זקוף והמבט שלי ושל דנה מצטלבים. היה עוד צעד אחד שהייתי צריך לעשות. המבט של דנה בעיניי הבהיר את זה. אט אט השפלתי את מבטי לכוון רגלה החשופה. גבי התכופף ופני התקרבו אט אט אל רגלה בסוג של כניעה. ההבנה הייתה קודם, עכשיו הפנמתי. מקומי לרגליה. מעולם בעבר ההבנה הזאת לא באה כל כך מהר. גבי היה כפוף, כמו משתחווה לה ופני התקרבו על רגלה. עוד רגע ואני אוכל לנשק את הרגל המושלמת הזאת, ללקק אותה ולהפגין סוג של "סגידה" לבעלת הרגל. 

עצור נשמע קולה. המרחק לרגלה היה 3 ס"מ. קודם כל תריח. הוצאתי את כל האוויר מהריאות וסגרתי את הפה. שאפתי נשימה עמוקה ומיד זיהיתי את הריח המוכר אבל כל כך שונה ויחודי. ריח של רגל מזיעה !  איך הריח ? אני אחרי אימון. טיפה לפני שבאתי אליך חלצתי את הנעלים ולכן לא היה לי קר ברגלים ולא, אתה לא צריך לענות . הרמתי את מבטי והסתכלתי לדנה בעיניים ובלי לומר מילה. הרגשתי שאני נכנע לה סופית וכנראה שהמבט שלי הבהיר את זה.

עכשיו אתה יכול לנשק לי את הרגלים. 

הפשלתי את מבטי אל רגלה, התכופפתי עוד טיפה ונישקתי את הרגל שלה.

 

 

לפני 4 חודשים. יום שבת, 17 בינואר 2026 בשעה 8:11

זה היה ערב חורפי של תחילת ינואר. ישבתי בכורסת הטלוויזיה וצפיתי בנחת בנטפליקס. צלצול הפעמון בדלת היה לא צפוי ולרגע אפילו נבהלתי מהקול הרם והצורם שלו. התקופה האחרונה עם האזעקות והכל ... 

קמתי לדלת בתהייה מי זה יכול להיות. כאשר פתחתי אותה עמדה מולי אשה, בתחילת שנות השלושים לבושה בטרנינג עבה שחלקו העליון היה סגור עם הרוכסן כמעט עד הצוואר ומכנסיים רחבות. שיערה החלק בגוון שטני החליק על כתפיה והסתיים בקו השכמות. 

היי, מצטערת על ההפרעה. אני דנה, השכנה החדשה. אתמול עברנו לכאן ואנחנו עדיין לא לגמרי מסודרים. יש מצב להשאיל קצת סוכר ? 

בטח, בבקשה, תכנסי אמרתי ועשיתי תנועה מזמינה עם היד. היא צעדה קדימה ואני אחריה.  אני המשכתי את הארון לחפש את הסוכר והיא נעצרה ליד השולחן במרכז המטבח. הוצאתי חבילה סוכר מהארון והסתובבתי לכוון דנה שבינתיים משכה את הכסא והתיישבה עליו כשרגליה פרוסות קדימה, מה שגרם למכנס לעלות קצת למעלה ולחשוף את כפות רגליה שהיו נעולות בכפכפי אצבע. כף רגלה לא הייתה גדולה וציפורניה היו טבעיות ללא לק אבל גזוזות ומטופחות

לא קר לך ככה ? שאלתי והפניתי את מבטי אל הרגלים החשופות שלה 

יש לי רגלים יפות ? השאלה שלה תפסה אותי לא מוכן. מושלמות עניתי מיד בלי יותר מידי מחשבה

פוט פטיש ? בגילך ? 

כן, באמצע שנות החמישים הייתי אמור להיות גמול אבל איכשהו אני לא. הרגשתי איך פני מאדימות מבושה כאילו נתפסתי בקללתי. ומייד דנה התחילה לדבר בקול רך ועם זאת סמכותי. אני לא אומרת את זה בקטע לא טוב, להיפך. אני רואה שאתה נבוך אבל הכל טוב ומעבר לזה, גם הגיל לא משחק כאן תפקיד. אני מכירה מבוגרים ממך שעדיין בקטע, זה חלק ממי שהם וכנראה גם אתה. אי אפשר לחתוך חלק ולשים אותו בצד או להתעלם ממנו.

שתקתי והפניתי את מבטי לרצפה כמו ילד שנתפס ואין לו לאן לברוח.

אז אני מבינה שהתשובה לשאלה שלי היא "כן" ! כמו שכבר אמרתי, אני לא אומרת את זה בקטע לא טוב ואני מבינה שיש דברים שהשכנים אולי לא צריכים לדעת עליך ומצד שני, זה יכול להיות סידור קרוב ונוח כשיש שכנים שיכולים לעזור ביותר מסוכר.

הרמתי את מבטי והסתכלתי לדנה בעיניים

יפה, זו כבר התקדמות. לא התכוונתי להביך אותך אבל תבין, אני גם בקטע, פשוט מהצד השני שלך. אני רואה את כל אלה שמסתכלים ברחוב, בעבודה, בתחנת אוטובוס וברכבת  ומתים לנשק וללקק את הרגלים שלי, לאונן עליהן ואפילו ילקקו את השפיך שלהם מהן אם אני ארשה להן אבל נשארים עם הפנטזיות פשוט כי אין להם אומץ לבוא ולומר או מה שיותר גרוע, אין להם אומץ לבוא ולהודות במי שהם ומה שהם אוהבים. אני רואה שאתה כן מודע למי שאתה ולמה שאתה אוהב אז פשוט תשחרר

בזמן שאני מקשיב לדנה הרגשתי איך העיניים שלי קופצות בין שני מוקדים, העיניים שלה והרגלים שלה. ניסיתי להלחם בזה ולמקד את המבט בעיניה אבל ללא הצלחה. ראיתי בעיניה של דנה שהיא מודעת לזה ויותר מזה, היא מבינה את זה ומבינה שזה סוג של אינסטינקט שטבוע עמוק אי שם ושאין לי באמת שליטה על זה. ביני לבין עצמי חשבתי שאי אפשר להרחיק את הזבוב מהחרא ותהיתי האם זו האנלוגיה הטובה או שאפשר למצוא אחרת. בכל אותו זמן דנה הסתכלה עלי בעיין בוחנת ככל הנראה מחשבת את צעדיה, ואני תוהה מה הוא יהיה ומה אני צריך לעשות. מצד אחד הנימה המבינה בכל מה שהיא אמרה ובעיקר ההבהרה שהיא בצד השני של הפנטזיות שלי. מצד שני,  היא השכנה והיא אמרה "עברנו לכאן אתמול" ו "אנחנו לא מסודרים" , מי זה עברנו ומי זה אנחנו ? הסיכון שבחשיפה. לפני הרבה שנים במסגרת העבודה, ישבתי לשיחת סיגריה עם אחד ממנהלי הפרוייקטים במקום העבודה שלי ומשפט אחד שהוא אמר לא יצא לי מהראש. "זה עניין של ניהול סיכונים". הבנתי שזה גם המצב שלי עכשיו. התרחיש הטוב היה ברור (בדיעבד הסתבר שלא אבל זה בהמשך) והתרחיש הגרוע ? שיימינג ? outing ? סחיטה ? צריך רק לפתוח אתרי חדשות בשביל להבין כמה זה נפוץ אבל זה לא המצב בד"כ זה מול נשואים וזה לא המצב שלי. דנה לא נתנה לי עוד זמן למחשבות.

אז חוץ מהפטיש לרגלים ? ואני מקווה שאת יודע לעשות פוט מסאז טוב, מה עוד  ? אל תחשוב, תענה יש מהבטן 

אני מתחבר לשליטה נשית. הקטע של הרגלים הוא חלק ממשהו הרבה יותר גדול. סגידה, הערצה, הרצון לשרת ולהיות לשימוש

גבולות  ? ושוב, אל תחשוב, פשוט תענה

מעט מאד. סימנים, פומבי, שליטה גברית, כאב, אם כי גם לזה יש יוצאים מהכלל. קשה לי לחשוב על עוד

שליטה גברית לא אבל מה עם פורסד בי ? 

כבר יצא לי להיות עם גברים בחיי ואפילו נהניתי, מעולם לא שליטה גברית וזה לא יקרה אבל כל עוד זה מתוך שליטה נשית ... אני חייב להודות שזה לא באמת פורסד

תשובה מעולה. בין 1 ל 10 כמה אתה רוצה לסגוד לי ? לנשק וללקק את הרגלים שלי ולעשות כל מה שאני אומרת ? במסגרת הגבולות שלך כמובן ? 

הרצון שלי לזה הוא מחוץ לסקלה שהצבת ובאותה מידה גם החשש

ומה יותר חזק ? 

פחד הוא לא היעדר אומץ אלא היכולת להתגבר עליו. 

משפט לפנתאון, אם התגברת על הפחד, בוא איתי

תובילי את הדרך

דנה קמה והלכה אל הדלת. לקחתי את הסוכר והלכתי אחריה תוהה לאן ולמה. 

 

 

 

לפני 18 שנים. יום שישי, 25 באפריל 2008 בשעה 9:56

הרישום לכלוב בעיניי לפחות היא כניסה מעט יותר רשמית לתחום הגדול והמעניין של השליטה. עם נסיון לא מבוטל באתרים חברתיים אחרים, אם כי למען ההגינות, יש לציין שהם אינם ממוקדים כמו הכלוב, כמות המסרים הגדולה (יחסית) שנתקבלו בתיבה תוך פחות מיום וללא שום פעילות אקטיבית באתר באו כהפתעה.

המחשבה הראשונה, גם אם לא הגיונית, הייתה שהקהילה חמה ומזמינה. קליקות בין אנשים אינם מתרחשים כהרף עין ועל אחת כמה וכמה כאשר גורם חדש מנסה להכנס לתוך קהילה קיימת. במבט לאחור זה דווקא מוזר שההודעה הראשונה הייתה פשוט שלום ללא "הצעה מפתה" כזאת או אחרת אבל לאחר מספר הודעות התפכחות הדברים הפכו להיות מאד ברורים בדרכם המשעשעת. כמו כל קהילה, גם קהילת ה SDSM של הכלוב מורכבת מפרטים. כל פרט בקהילה חם ומזמין (בהתאם למטרותיו האגואיסטיות - ואין בזה רע), מה שהופך בסופו של דבר את הקהילה לקהילה חמה ומזמינה.

קריאת ההודעות יכולה ללמד לא מעט על האתר, אופיו ומשתתפיו. בחלון קריאת ההודעה, הכפתור הכי גדול הוא כפתור "הוסף לרשימת התעלמות". בהתחשב בכך שרוב ההצעות שקיבלתי היו מגברים שציעו את שירותיהם ל"מלכה" (ואני בכלל חשבתי שקינקוש זה ניק שמרמז על גבר), ניתן אולי להבין הצורך בכפתור כזה גדול להתעלמות. בעקבות זה כמובן שניסיתי לבדוק האם ניתן לסמן בפרופיל את המין על מנת לחסוך מכל אותם טועים את הטרחה אולם לא מצאתי את האפשרות (יתכן והבעיה אצלי ובמידה וכן אשמח אם יתקנו אותי). בצד שני של המטבע עומדת השאלה של מטרת המסרים. ההגיון אומר שככל שמישהו יפרסם יותר את מרכולתו, כך מספר הקונים (הפוטנציאלים לפחות) יגדל. מצד שני, מערכת יחסים בידיאסמית אינה מוצר מדף וכל קשר כזה הוא "מוצר" שעבר התאמה אישית עבור שני הצדדים.[b/] אינני סבור שיש פסול בישירות ואף להיפך, ישירות וכנות אלו ערכים עליונים בעיניי והצעת ה"סחורה" גם היא לגיטימית, כאשר יודעים שלצד השני יש עניין בסוג כזה של "סחורה". מצד שני, כאשר הדבר נעשה בצורה עוורת לכל עובר ושב, זה הופך את כל העניין ממשהו עילעי ונשגב למשהו זול וחסר משמעות.[b] יש דברים שלא קונים בשוק.

קינקוש