מצרכים :
בקבוק וויסקי משובח
עוף צעיר - 2 ק"ג
מלח , פלפל ועשבי תיבול
שליש כוס שמן זית מעולה .
אופן ההכנה :
לשטוף את העוף
לשתות כוס וויסקי
לשפשף את העוף היטב במלח, פלפל ועשבי תיבול
לעסות את העוף מכל הכיוונים בעזרת שמן הזית
לחמם את התנור ל 180 מעלות
עד שהתנור מתחמם , לשתות עוד כוס וויסקי
לשים את העוף בתבנית גדולה
לשתות עוד 2 כוסות וויסקי
אחרי 20 דקות להכניס את הציפור לטנור
אחרי חצי שאה להשים בתוך התחת של הציפור כוס וויסקי
תיקנס לערון ותשטה אוד כוס מהמיץ של הציפור
לשים הציפור הבן זונה בטנור
לשטוט אוד כוס וויסקי
לטפור התחת של הציפור ולוושל - לא חשוב שילך להזדיין הציפור ...
לנסות לוצי הציפור השרמוטה בלי לסרופ היד
תשפוח אוד כוס וויסקי בגרון שלך
לנסות אוד פאם לוצי הציפור - כי לא אלך כודם
לארים הכוס-ימה של הציפור מהרספה ולנגב אותו עם הסמרתות של הספונג'ה וללחת לישון .
כי כוס אמק נגמר הויסקקקקי ומי אוהב לאחול ציפור בלי וויסקי ...
לפני 14 שנים. 7 ביולי 2010 בשעה 22:21