בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ואהבת.

מיזוגניה אהובתי (הוצא לפרישה) :)

שגר ושכח

שחור ופתור

״ייתכן שהפשע הנורא ביותר שאנו מבצעים איש לרעהו, הוא אותה הצגה יומית של שפיות״. יו פראתר

“We are all searching for someone whose demons play well with ours”
with that said, לא מחפש רק לשחק עם שדים, אנחנו לא רק הפצעים שמרכיבים אותנו. המטרה העילאית הייתה ות מיד תשאר אהבה. מולה הכל מחוויר ועבורה (כמעט) הכל יוקרב.


זה לא רקוב זה דבש

גרפומניה להמוני


Only the mediocre are always at their best.” — Jean Giraudoux"

"באוננות כמו באוננות - אין דבר כזה שאין דבר כזה" (אני)

את הדברים הכי טובים שלי אני כותב מייד אחרי השינה

זה לא אני, זה אתן

חפש הקסם ורדפהו

סופר סתם
לפני 8 שנים. 8 ביוני 2016 בשעה 11:08

אז.. הן לא רעות הפיצות שאסף גרניט עבד עליהן שנה וחצי לדומינוז.

אהבתי את הקטע של הבצק הדק - עוד סלייס ועוד סלייס ואתה לא מרגיש את תחושת הכבדות בבטן, רק את הרכיבים עצמם שהם לא רעים בכלל.

 

הבצלאל הכי טובה, מתקתקה ובצלית ודורשת עוד ועוד קחות אותי עוד.

 

הבקרנה סבבה ההתמזגות של הבשר הקראנצ'י ופירורי הגבינה.

 

ה-4 מחבתות - קונפי של 'אל תתקרבו בכלל'. כל הארטישוק הזה ובשום בחלוטים במים לא קשורים בשיט לפיצה. מרגיש כמו נאד מוחי רגעי של שף שלא היה צריך להכנס בכלל לרשימת התוצר הסופי. בטח אחרי עבודה מוצהרת של יותר משנה על הפיצות.

 

הבעיה העיקרית עפ הפיצות - המחיר כמובן. 60 שקל למלבן לא גדול מדי (לא יודע למה, אבל אהבתי ת'מלבן) וזה עוד מחיר השקה עלק, עם הנחה של עשרה שקלים לפיצה. אני מתעב תשלום אקסטרה על שמות של מותג או שף מותג ועמאייתים. הסתכלתי על רשימת הרכיבים ולא זיהיתי איזה משהו אקזוטי מדי שמצדיק מחיר כזה. כאילו אתם עדיין דומינוז, חברים. דומינוז טעים, אבל עדיין דומינוז.

בכסף הזה כבר הייתי משקיע בפיצות ממש מיוחדות עם רכיבים מעניינים. אבל במידה ולא תזמינו את הקונפיצה לא תתאכזבו מחווית הבליסה עצמה.

 

 


להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י