סביר שכל מי שיודע לבשל יגחך בהתנשאות, אך מבחינתי זה הישג.
הצלחתי לבשל.
כל זה בעזרתו האדיבה של הסקייפ (תודה לאל על תוכנות תקשורת).
אחרי שנומי הכתיב לי רשימת קניות ואחרי שרכשתי את כל המצרכים,
הוא אמר לי מה לעשות, אני עשיתי ו... זה הצליח.
בגאווה של זאטוט שמצליח לכתוב את שמו באותיות עקומות, גם אני מדווחת בגאווה.
פרגנו לי, בבקשה.
קוצצים דק בצל בינוני וחופן עלי פטרוזילה.
קוצצים גס 7 עלי שצ'בל (היה מי שלימדני כי בעברית הם נקראים חומעה).
מרתיחים מים בקומקום.
שמים בסיר 4 כפות שמן זית. מדליקים את האש.
מטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף.
מוסיפים ספל (300 סמ"ק) של אורז לבן, את הפטרוזיליה, את השצ'בל, חופן צנוברים,
חופן חמוציות מיובשות, חופן אוכמניות מיובשות וחופן שקדים מולבנים ופרוסים.
מתבלים בכפית מחוקה של מלח, מעט פלפל שחור, קורט קנמון.
מערבבים ומוסיפים 2 ספלים של מים רותחים.
בוחשים, מכסים ומנמיכים להבה.
מציצים מדי פעם, ומכבים כשהמים שוקעים מתחת למפלס האורז.
משאירים מכוסה עוד כמה דקות ואז... טורפים.
בון-אפטיט
לפני 14 שנים. 23 ביוני 2010 בשעה 19:14