צחקתי היום עד דמעות. דמעות של ממש, באופן בלתי נשלט.
ואפילו אחרי שנרגעתי, מדי פעם נזכרתי בזה והצחוק פרץ מחדש.
החומר המצחיק אינו פרי עטי, לצערי. ראיתי אותו אי שם במרחבי האינטרנט,
וזהות הכותב הגאוני אינה ידועה לי. יהיה אשר יהיה, אני מסירה את כובעי.
המדובר הוא במתכון להכנת עוף בוויסקי. כן, קראתם נכון.
אני מצרפת את המתכון להנאתכם.
עוף עם וויסקי
מצרכים:
בקבוק וויסקי משובח
עוף צעיר – עד 2 ק"ג
מלח, פלפל ועשבי תיבול
שליש כוס שמן זית מעולה
אופן ההכנה:
לשטוף היטב את העוף.
לשתות כוס וויסקי.
לשפשף את העוף היטב במלח, פלפל ועשבי תיבול.
לעסות אותו מכל הכיוונים בעזרת שמן הזית.
לחמם את התנור ל- 180 מעלות
עד שהתנור מתחמם, לשתות עוד כוס וויסקי
לשים את העוף בתבנית גדולה
לשתות עוד 2 כוסות וויסקי.
לסים את הטרמוסטת במספר 3
אחרי 20 דקות להכניס את הציפור לטנור
אחרי חצי שאה להשים בתוך התחת של הציפור כוס וויסקי
תיקנס לערון ותשטה אוד כוס מהמיץ של הציפור
לשסים הציפור, הבן זונה, בטנור
לשטוט אוד כוס וויסקי
לטפור התחת של הציפור, לוושל – לא חשוב
שיילך ליזדיין הציפור
לנסות לוצי הציפור השרמוטה בלי לסרופ היד
תשפוח אוד וויסקי בגרון שלך
לנסות אוד פעם לאוציא הציפור – כי לא אלך כודם
לארים הקוס-ימה של הציפור מהריספה ולנגב אותו עם הסמרתות של
הספונג'ה וללחת לישון
כי, כוס אמק נגמר הויסקקקי ומי אוהב לאחול ציפור בלי וויסקי?
[b][u]
לפני 14 שנים. 18 בספטמבר 2010 בשעה 18:55