סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אוהבת שירה.

לפני 14 שנים. 25 בספטמבר 2010 בשעה 4:45

אז סיכמנו שלא מזכירים מילים כמו חלווה ונוטלה.
חושבים בריא, פלוס מינוס, ומצמצמים צריכת סוכרים.

הנה ההתמכרות החדשה שלי.
קלה לביצוע, בריאה וטעימה. אם אני יכולה, כל אחד יכול.

לוקחים חזה הודו, יש לו צורת פרפר ענקי. אני בדרך כלל משתמשת בחצי פרפר.
זורים עליו פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מעט מלח וקצת אורגנו-טימין-מיורן,
כך שיהיה מצופה קלות.
מכניסים לשקית נילון (נקיה, יא מגעילים) מוסיפים שתי כפות שמן (דווקא לא שמן זית. עדיף שמן תירס או קולה) וממזמזים את הנתח כך שיצופה בשמן.
עדיף שבשקית לא יהיה אויר (לוקח חמש שניות לביצוע).

משאירים את השקית הסגורה במקרר ללילה שלם.

מחממים תנור ל-240 מעלות. שמים את החזה (ללא השקית) בתבנית מתכת,
אופים 25 דקות. מכבים התנור. משאירים בתנור סגור עוד זמן מה,
עד שלא יהיה חם, רק חמים (נגיד, שעתיים).

פורסים בסכין ללא זיזים בניצב לכוון הסיבים.
ההמשך: לחם טרי, מיונז, חרדל, עלה חסה ירקרק, הפסטרמה הטריה.
חיוך.
למתנגדי הפחמימות: לאכול as is. תענוג צרוך.

לשכחנים:
חזה הודו, מתובל ומשומן. השריה. 25 דקות בתנור חם. זהו.

פעם פרח​(נשלטת) - ואם רוצים להשקיע עוד קצת בהכנה, אפשר גם לכבוש לפני

http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,381,209,29719,.aspx
לפני 14 שנים
poetry lover - לכבוש? אני קוראת לכך לשחרר :)
תודה לך פרחונית.
מישהו נחמד כתב לי בפרטי כי עדיף להסתפק ב- 20 דקות,
ולבצע את הצינון מחוץ לתנור.
כנראה שהאופטימום נמצא היכן שהוא בין הגרסאות.
לפני 14 שנים
פעם פרח​(נשלטת) - אני קוראת לכבוש ולשחרר לסירוגין (אבל זה כבר לא קשור לפסטרמה :-)
לפני 14 שנים
poetry lover - בלי פוליטיקה, רק בתאבון.
לפני 14 שנים
פעם פרח​(נשלטת) - הכוונה הייתה בבדס"מ... :)
לפני 14 שנים
פרלין​(נשלטת){ש} - אחלה!

תודה רבה. נשמע קל מאוד.
לפני 14 שנים
poetry lover - שיהיה בהצלחה אם את הולכת על זה.
לפני 14 שנים
אלפונסינה של הים - מבטיחה לנסות :)
לפני 14 שנים
poetry lover - רוצה ביס!
לפני 14 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י