לפני 7 שנים. 3 במרץ 2017 בשעה 12:41
ימי שישי לרוב שקטים.
העבודה של כל השבוע נכרכת בסרט ומונחת בצד לאחר כבוד, מרשה לעצמי להשען מעט לאחור.
מוזג מהאוסף הגדל שלי, המשקה החום הזה יורד לאט לבטן התחתונה ומחמם.
קוביית הקרח נהנית בכוס הזו לא פחות ממני..חצופה.
ואז הסשן מתחיל.
נכנס למטבח.
מבט סוקר וקפדן, בוחן את הכלים, עובר באצבע על הלהבים, שאכן חדים כתער.
מתחילים.
*פסטה ברוטב פטריות לבן.
*קציצות מטובלות בנענע קצוצה.
*פולקעס שהושרו לילה לפני במיץ תפוזים ולימון.
*פוטטוס קריספיים בתבלינים ומלח גס.
*סלט קצוץ ומטובל בזעתר, שומשום ונענע.
*לקינוח סלט פירות טרי+ גלידה.
מספיק?
מה זה משנה..
'זדיינו.
כל השבת.