לפני שנתיים. 26 בנובמבר 2021 בשעה 8:44
אם אתם אוהבים טביט תדאגו תמיד לאכול אותו בבית של אחרים...
ולמה??
כי לנקות סיר של טביט זה קשה.....
יושב לו הסיר כבר שבוע פה במטבח ומתחנן שמישהו ינקה אותו...חחחח
חיכה שאיזה אבא רחום או אדון חזק ואכזר יואיל בטובו לקחת יוזמה ולנקות את הארוע הזה.
עוף ואורז שמתבשלים לילה שלם בתנור על חום נמוך....טעים למות
רק כשזה מתקשה אחכ בסיר בקור שבוע מחוץ למקרר זה הופך לאתגר!!!!
מזל שיש בבית הזה אבא רחום חנון ומחונך המשלב בתוכו אדון חזק וחסר רחמים (זה כמו סוג של רובוטריק)....
אקונומיקה...מים רותחים...סבלנות והרבה כח
והופ....יש לנו סיר כמו חדש!!!!
מוגש כשרות למאותגרי סירי טביט....