ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

חרב דמוקלס

קצת רגשות
קצת הגיגים
מוזיקה עברית
הרבה סדיזם וביזאר
לפני שנתיים. 26 בנובמבר 2021 בשעה 8:44

אם אתם אוהבים טביט תדאגו תמיד לאכול אותו בבית של אחרים...

ולמה??  

כי לנקות סיר של טביט זה קשה.....

יושב לו הסיר כבר שבוע פה במטבח ומתחנן שמישהו ינקה אותו...חחחח

חיכה שאיזה אבא רחום או אדון חזק ואכזר יואיל בטובו לקחת יוזמה ולנקות את הארוע הזה.

 

עוף ואורז שמתבשלים לילה שלם בתנור על חום נמוך....טעים למות

רק כשזה מתקשה אחכ בסיר בקור שבוע מחוץ למקרר זה הופך לאתגר!!!!

 

מזל שיש בבית הזה אבא רחום חנון ומחונך המשלב בתוכו אדון חזק וחסר רחמים (זה כמו סוג של רובוטריק)....

 

אקונומיקה...מים רותחים...סבלנות והרבה כח

והופ....יש לנו סיר כמו חדש!!!!

 

מוגש כשרות למאותגרי סירי טביט....

עוד יום עוד דקה​(אחרת) - מלא סיר במים טיפה אבקת כביסה תרתיח הכל יוצא
לפני שנתיים
אדון חזק ומקועקע​(שולט) - חחחח
להבא אדע
תודה
לפני שנתיים
Christine Daae - טבית? אתה עירקי?... והחלק הכי טעים זה החלק שהדבק לסיר... פראיירים אצלך... חוץ מזה,בקרוב הוא יחזור ויעשה אודישנים לשפחות ניקיון, אולי יפריש מעשר...
לפני שנתיים
אדון חזק ומקועקע​(שולט) - אני צבר...
אוכלים אצלנו מה שטעים בלי קשר לעדות...
הלוואי היתה לי שפחת נקיון...חחחח
לפני שנתיים
Christine Daae - זה טעים! אני מזמינה סיר והום מייד שווארמה... 😄
לפני שנתיים
אדון חזק ומקועקע​(שולט) - אני לא מכין טביט....שווארמה בכיף
לפני שנתיים
Christine Daae - שנדבק*
לפני שנתיים
davy jones​(אחר){אהבת חינם} - סולתם.. תכיר
לפני שנתיים
אדון חזק ומקועקע​(שולט) - טביט שבוע בסיר מחוץ למקרר
תכיר
לפני שנתיים
מל(ק)ה​(שולטת) - אקונומיקה בסיר אוכל? זוועה.
לפני שנתיים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י