סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סתם כל מיני שטויות שיש בראש

אהבה אמיתית היא לצעוד יחד

אל עבר האופק בלי כל פחד.

לטפס על הרים, לעבור גאיות,

אמיצים ככל שאפשר להיות.

לעבור מכשולים וקשיים מכל צד

והלאה ללכת, יד ביד.

לטבוע בדמעות, ליפול לעומקים,

ואחד את השני למשוך ולהקים.

למעוד- ולתמוך, לאחוז, לחבק,

לדעת להעריך, וגם לחזק.

העיקר להמשיך ולא להיות לבד,

כי שניים שאוהבים-הם שניים שהם אחד..
לפני 17 שנים. 31 במרץ 2007 בשעה 6:09

חרוסת תימנית

המרכיבים:

1 חבילה תמרים מגולענים

250 גרם שומשום קלוי טרי

150 גרם שקדים קלויים

2 כפות ג'ינג'ר טרי מגורר דק

אופן ההכנה:

1. מניחים את התמרים בכלי מתאים, מוסיפים מים בכמות כפולה מכמות התמרים.

2. למחרת, מרתיחים את התמרים והמים התמרים ומבשלים על אש גבוהה תוך ערבוב כרבע שעה.

3. טוחינם את השומשום והשקדים במעבד מזון ומוסיפים אותם לסיר יחד עם הג'ינג'ר. מבשלים על אש נמוכה שעה, ומערבבים מדי פעם. התערובת צריכה להגיע למרקם מעט צמיגי.


ניתן לקבל מתקנים לעוד סוגי חרוסת.

חרוסת פירות
חרוסת מתוקה
חרוסת תפוחי עץ
חרוסת משודרגת
מתכון לחרוסת - יוצאי ספרד
חרוסת / רינת וקנין
החרוסת של אסתי
החרוסת המרוקאית של הדר
החרוסת של ניסן
מתכון חרוסת מעולה !!!
חרוסת
חרוסת ספרדית
חרוסת פרסית
חרוסת טריפוליטאית
חרוסת תימנית

אם צריכים אני אשלח

העולם המופלא​(שולט) - מתכונים
ואת מוזמנת אלינו לחג
תקבלי לא רק חרוסת
לפני 17 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י