חרוסת תימנית
המרכיבים:
1 חבילה תמרים מגולענים
250 גרם שומשום קלוי טרי
150 גרם שקדים קלויים
2 כפות ג'ינג'ר טרי מגורר דק
אופן ההכנה:
1. מניחים את התמרים בכלי מתאים, מוסיפים מים בכמות כפולה מכמות התמרים.
2. למחרת, מרתיחים את התמרים והמים התמרים ומבשלים על אש גבוהה תוך ערבוב כרבע שעה.
3. טוחינם את השומשום והשקדים במעבד מזון ומוסיפים אותם לסיר יחד עם הג'ינג'ר. מבשלים על אש נמוכה שעה, ומערבבים מדי פעם. התערובת צריכה להגיע למרקם מעט צמיגי.
ניתן לקבל מתקנים לעוד סוגי חרוסת.
חרוסת פירות
חרוסת מתוקה
חרוסת תפוחי עץ
חרוסת משודרגת
מתכון לחרוסת - יוצאי ספרד
חרוסת / רינת וקנין
החרוסת של אסתי
החרוסת המרוקאית של הדר
החרוסת של ניסן
מתכון חרוסת מעולה !!!
חרוסת
חרוסת ספרדית
חרוסת פרסית
חרוסת טריפוליטאית
חרוסת תימנית
אם צריכים אני אשלח
לפני 17 שנים. 31 במרץ 2007 בשעה 6:09