לפני שנה. 11 בנובמבר 2023 בשעה 16:20
לאחרונה התחלתי לשלב פלפל ירוק חריף בסלט הירקות הרגיל שלי
זה משדרג אותו ממש
אממה...
אחרי כל פעם שאני חותכת אותו, האצבעות שורפות לי למשך חצי יום.
ואז אני גם צריכה לזכור שלא לגעת עם האצבעות האלה בשום מקום כדי שלא להעביר את תחושת השריפה למקומות האחרים.
אממה..
אני אוהבת לאונן. בדרך מאד ספציפית בה אני חושפת עם האצבעות (האלה השורפות) את הדגדגן
מחזיקה אותן שם ומתאימה את זרם המים בעוצמה המתאימה ומכוונת אותו בדיוק לשם.
כשהאצבעות שורפות אז האתגר כפול -
המים החמים שפוגשים את האצבעות השורפות, שפוגשים את הדגדגן.
ואז כל שנייה של אוננות והנאה היא גם שנייה של שריפה ורתיחה
נו טוב, אני גם קצת נהנית מהתחושות החדשות האלה
ומבינה בעיקר שלא משנה כמה האצבעות ישרפו כי חתכתי היום פלפל
אז אני אמשיך לאונן
ואמשיך
עד שאגמור