לפני 10 שנים. 21 באפריל 2014 בשעה 15:12
אוקי אז ב13 בערך הנעתי את המנגל גחלים מעצי הדר בתוספות של שביבים
לעישון. 12 חברים שמונה גברים ורבע בנות שאכלו ממם מעט..
לנו נשאר 2קילו קבבים מעשי ידיי בטיבול של מלח ופילפל. 2 קילו נקנקיות מרגז וצ'וריסוס מהצפון.
3קילו צלעות טלה שעברו השריה דיי קצרה של לילה במרינדה סודית.
ואז עברנו לחלק האומנותי...
שיפודי גושי אנטריקוט 3 במיספר.
כל שיפוד עבר צליה מהירה בחום גבוהה על המנגל ואז עלה קומה למנוחה והמשך צליה איטית..
בנתיים אנחנו מדברים על 10.5קילו בשר שפשוט נעלם אט אט .. אני מבסוט.
בתאבון.