סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אוהבת

שפחה מורכבת

© כל הזכויות לתכנים אשר הוצגו בבלוג זה על ידי יוצרו, לרבות כל הזכויות החוקיות אשר שמורות כקנין רוחני,
זכויות יוצרים והפצה וכל קנין אחר. כל אלה הינם בבחינת בבעלותו של בעל הבלוג.
התכנים המוצגים והן התגובות הינם בבחינת לשימוש הקורא בצורה אישית, ואין לעשות שום שימוש שחורג מכך,
לרבות שימושים מסחריים, הדפסה ושיכפול ו/או כל פירסום, כל זאת ללא קבלת הסכמת בעל הבלוג מראש ובכתב.
לפני 8 שנים. 9 בינואר 2016 בשעה 6:45

 

השקילות השבועיות נדחו עד סיום הטיפול באבן בכליה, דיברנו וסגרנו.

בינתיים בבית, מבשלת. מאד מעריכה שפים, אופים, טבחים, כל המומחים.

קטונתי. יכולה להכין מאכלים מורכבים, בפועל פחות מתעניינת.

איך לומר, פעם הכנתי פחזניות כולל הבצק, המילוי, הציפוי, לרייר ולגמור.

מאז קונה אותן בקונדיטוריה. איני הטיפוס שמכניס שעות עבודה לתוך ביס.

מוצאת קיצורי דרך. אם יתאים למקום אציע עוד.    

 

נפתח שולחן עם מנה עיקרית קריספית, עסיסית, דיאטטית וטעימה.

ידיד טוב גילה לי את הסוד ומאז מפיצה את הבשורה.

 

פשוטעים - עוף במלח

חותכים לאורך גב של עוף בינוני כך שיישאר שלם.

מניחים עם הכנפיים למעלה באמצע תבנית גדולה.

זולפים כחצי ק"ג מלח גס בצמוד לדפנות התבנית.

יוצרים מסגרת מוגבהת הרחק מהעוף בלי לגעת בו,

כמו בתמונה. אופים עד שמשחים. מגישים ומתרגשים.

 

 

חודר ללבך - עוף במלח, 3 דקות עבודה והעוף יוצא טעייייים.
לפני 8 שנים
מתגבשת -
יאמי. והכי חשוב, מבקר הבית הקטן מסכים.
לפני 8 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י