לפני 8 שנים. 9 בינואר 2016 בשעה 6:45
השקילות השבועיות נדחו עד סיום הטיפול באבן בכליה, דיברנו וסגרנו.
בינתיים בבית, מבשלת. מאד מעריכה שפים, אופים, טבחים, כל המומחים.
קטונתי. יכולה להכין מאכלים מורכבים, בפועל פחות מתעניינת.
איך לומר, פעם הכנתי פחזניות כולל הבצק, המילוי, הציפוי, לרייר ולגמור.
מאז קונה אותן בקונדיטוריה. איני הטיפוס שמכניס שעות עבודה לתוך ביס.
מוצאת קיצורי דרך. אם יתאים למקום אציע עוד.
נפתח שולחן עם מנה עיקרית קריספית, עסיסית, דיאטטית וטעימה.
ידיד טוב גילה לי את הסוד ומאז מפיצה את הבשורה.
פשוטעים - עוף במלח
חותכים לאורך גב של עוף בינוני כך שיישאר שלם.
מניחים עם הכנפיים למעלה באמצע תבנית גדולה.
זולפים כחצי ק"ג מלח גס בצמוד לדפנות התבנית.
יוצרים מסגרת מוגבהת הרחק מהעוף בלי לגעת בו,
כמו בתמונה. אופים עד שמשחים. מגישים ומתרגשים.