לפני 4 שנים. 5 באוקטובר 2020 בשעה 23:09
זה ממש טעים!
מזמן לא יצאה לי פיצה טובה כל כך, במיוחד עם בצק כזה מושלם.
פירורי הבשר הטחון שבושלו מבעוד מועד ופוזרו מעל הבצק,
הוסיפו ארומה בשרית וטעים עשיר לפיצה.
ואתם יודעים מתי זה הכי טעים?
נכון.
אחרי סשן מעולה,
אחרי אפטר קר מפנק,
אחרי ששיחקתי לה עם הדגדגן,
בזמן שהיא נחנקה על הזין שלי,
וקיבלתי שלולית על המזרון,
ואז זיינתי לה את הצורה.
אני בהחלט שבע... 😊
לילה טוב 😏