סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

רעשים של שקט

חקר עולמי הפנימי
לפני 3 שנים. 2 בפברואר 2021 בשעה 18:05

ערב בדד עם עצמי, ובא לי המבורגר.

אז כמובן שצריך לאפות לחמניות 

ובזמן שהבצק תופח וכו',

יש זמן להכין חבלים!! כי חבלים זה חשוב!

כן! יש לי מספריים ורודים ואני בטוח במיניות שלי! 

יאללה אחתוך עוד כמה ואזרוק את ההמבורגר על המחבת.

Crafty Girl{Mr Bear} - ורוד זה צבע מהמם, בטח למספריים ויש לי המון
לפני 3 שנים
MagisterDolor​(שולט) - שכחת להחמיא ללחמניות
לפני 3 שנים
Crafty Girl{Mr Bear} - זה מובן מאליו.
גם יפה וגם אופה



לפני 3 שנים
MagisterDolor​(שולט) - ☺️
לפני 3 שנים
Heartbeat -
מגיסטר הלחמניות אש! (:
אבל אתה כנראה ככ הבן אדם לדבר איתו על החבלים...אתה מבצע גם את העיבוד של החבל או רק את החיתוך? אם גם את העיבוד אז יש לי עוד שאלות 😊 או שלחילופין אם אתה מכיר קישור טוב להדרכה על העיבוד, מאוד אשמח. תודה ובטוחה שיצא מהמם, ללקק תאצבעות.
לפני 3 שנים
MagisterDolor​(שולט) - אני גם עושה את העיבוד.
ראשית משפשף אותו כדי להוציא כמה שיותר סיבים, אחרי זה שורף את הסיבים הנותרים, ולבסוף מושח אותו בתערובת של שעוות דבורים ושמן חוחובה/פשתן/משהו נעים אחר.
אפשר למצוא המון מדריכים לעיבוד חבל ביוטיוב, גם אני למדתי שם :)
לפני 3 שנים
Crafty Girl{Mr Bear} - מעניין.
בלי השמן זה דוקרני ממש
לפני 3 שנים
MagisterDolor​(שולט) - למרבה הפלא יש כאלו ש"אוהבים" את המגע הדוקר, כי בדס"מ וזה 😂
לפני 3 שנים
Crafty Girl{Mr Bear} - לא חשבתי אחרת😅.
ולא ראינו תמונה של ההמבורגר מוכן
לפני 3 שנים
Sweetie​(נשלטת) - מג'יסטר! לחמניות מקסימות! לשת ביד או במיקסר? (אני שואלת ממש ברצינות) ❤
לפני 3 שנים
MagisterDolor​(שולט) - תודה רבה! מיקסר כמובן, ללוש בידיים זה מייאש ..
להלן המתכון

לפני 3 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י