למרות מה שאנשים חושבים עליי,
מסתבר שאני ברנש חיובי, במיוחד כאשר זה כרגע ומתייחס לשאלה האם אני נגוע בוירוס הקורונה...
אני אמנם מרגיש חולה,
אבל חשתי חולה יותר בחיי (ואני לא אדם שחולה בדרך כלל).
שמחתי לגלות שהחיסונים עוזרים, כי כנראה שהמצב שלי היה יכול להיות הרבה יותר גרוע אלמלא החיסונים.
דבר שכנראה לעולם לא נדע, וטוב שכך!
לאחר שסיימתי עם תעמולת העדר והינדוס התודעה שלכם,
הגיע הזמן לדברים המהותיים.
אתמול אפיתי לחם שיפון בערב,
יש בו בזיליקום, שום גבישי וגרעיני חמניה,
וישמש אותי בבראנץ' עם איקרה, דג כבוש וביצה.
השאלה שאני מפנה אליכם, ונא לשקול בכובד ראש:
האם להכין לארוחת ערב פסטה תרד תוצרת בית (קיבלתי לפני זמן מה קמח מיוחד מאהובתי) ברוטב פטריות,
או אולי להכין סושי עם טמאגו (חביתה למתקשים), אבוקדו וסלמון מעושן (זה מה יש חברים)?
מה שכן, יש גברת אחת שמאוד מרוצה מהמצב
וגברת אחרת שמאוד מתגעגעת אליי ואני אליה 😢