סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

רעשים של שקט

חקר עולמי הפנימי
לפני שנתיים. 19 בינואר 2022 בשעה 7:42

ולכן אתמול נהנתי ממנת פסטה נהדרת, 

Fettuccine verde agli spinaci con funghi 

שם ארוך באיטלקית שאתרגם עבורכם 

פטוצ'יני ירוק עם תרד, ברוטב פטריות (ללא שמנת כמובן, כי אף איטלקי שמכבד את עצמו לא ישים שמנת ברוטב של פסטה). 

 

אין על הטעם של פסטה טרייה!! 

למרות שצפיתי בסרטון על שף של מסעדת פסטה ברומא, שיש לו כוכב מישלן, והוא מכין חלק מהמנות מפסטה יבשה, כי הוא טוען שהקראנץ' שלהן באל דנטה יותר טוב 🤷🏻‍♂️

בכל מקרה, בהיעדר פסטה יבשה באמת איכותית (שעשויה מסמולינה ולא סתם קמח) אני אמשיך לייצר לעצמי את הפסטה!! 

זה מה שאני תולה עכשיו, במקום את בת הזוג הנהדרת שלי... 😭😭

 

פרלינה​(נשלטת){בעלי} - מהקמח של הטחנות הגדולות?
לפני שנתיים
MagisterDolor​(שולט) - בדיוק זה!
לפני שנתיים
פרלינה​(נשלטת){בעלי} - ניסית גם את הסלק? התרד עבד לנו טוב והסלק ממש לא מצליח לי, דביק ממש
לפני שנתיים
MagisterDolor​(שולט) - בינתיים רק את התרד, אבקש שיביאו לי גם סלק לבדיקה, ואדווח :)
לפני שנתיים
LovelyTink​(מתחלפת) - חחחח כחולת פסטה אני יודעת שהם באמת עושים את ה"הקרמה" עם חלמונים של ביצה במקום שמנת.
אני מעדיפה שמנת. 🤐
לפני שנתיים
MagisterDolor​(שולט) - בעיקרון השיטה שאני מכיר ומשתמש בה היא חמאה, יין לבן, פרמז'ן ומי בישול של הפסטה :)
לפני שנתיים
LovelyTink​(מתחלפת) - אוו אני חולת פרמז'ן וחמאה
פייר נשמע שווה כמו שמנת.
לפני שנתיים
rosewood - נשמע לי שמעבר לכך שהוא שף הוא גם אחלה איש עסקים, ולכן, לדעתו הפתרון שזול וקל עבורו ועדיין יקר ללקוח - עדיף.
לפני שנתיים
MagisterDolor​(שולט) - לא כל פסטה יבשה היא זולה. הוא משתמש בפסטה יבשה מאוד איכותית, ולדעתי עלותה עולה על הכנת פסטה אצלו במטבח.
יש מנעד רחב מאוד של סוגי פסטה יבשה.
למשל ספגטיני, רצוי להכין מיבשה כי כשמכינים טרייה זה יוצא רך מדי אפילו בבישול מהיר.
לפני שנתיים
rosewood - אני מכין אורז במיקרוגל, כל מה שאמרת פשוט מעבר להבנתי. אבל אני מניח שאתה צודק לגמרי.
לפני שנתיים
MagisterDolor​(שולט) - בתיאבון!!
לפני שנתיים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י