לפני שנתיים. 19 בינואר 2022 בשעה 7:42
ולכן אתמול נהנתי ממנת פסטה נהדרת,
Fettuccine verde agli spinaci con funghi
שם ארוך באיטלקית שאתרגם עבורכם
פטוצ'יני ירוק עם תרד, ברוטב פטריות (ללא שמנת כמובן, כי אף איטלקי שמכבד את עצמו לא ישים שמנת ברוטב של פסטה).
אין על הטעם של פסטה טרייה!!
למרות שצפיתי בסרטון על שף של מסעדת פסטה ברומא, שיש לו כוכב מישלן, והוא מכין חלק מהמנות מפסטה יבשה, כי הוא טוען שהקראנץ' שלהן באל דנטה יותר טוב 🤷🏻♂️
בכל מקרה, בהיעדר פסטה יבשה באמת איכותית (שעשויה מסמולינה ולא סתם קמח) אני אמשיך לייצר לעצמי את הפסטה!!
זה מה שאני תולה עכשיו, במקום את בת הזוג הנהדרת שלי... 😭😭