זה התחיל אמנם כבדיחה, כאשר העלתי לפה את אוכל שאני אוהב לבשל, ואז הבטתי אחורה בתמונות של הבישולים שלי ואז בתמונות של הקשירה שלי.
האסימון נפל.
יש מכנה משותף בדרך בה אני מבשל והדרך בה אני קושר.
אסתטיקה.
לא משנה איזו ארוחה אני אכין, תמיד האוכל יהיה מסודר יפה בצלחת, בשילוב צבעים נעימים לעין.
בקשירה אקפיד על חבלים מסודרים יפה, וצורות מעניינות לעין.
למידה.
לפני שאגש להכנת מנה מסוימת, אחקור היטב את הטכניקה והמרכיבים הדרושים להכנתה.
בקשירה אראה או אדמיין קונספט מסוים, ואז ארד לפרטי פרטים איך לבצעו.
ביצוע.
אכין את האוכל עם הכלים הנכונים ואשתמש בטכניקה שלמדתי, לעתים לביצוע המנה הספציפית הזו בלבד.
אקשור עם החבלים המתאימים ובטכניקות שלמדתי כדי להגיע לתוצאה הרצויה.
בסופו של דבר,
הכל נובע מתשוקה.
כאשר אני עושה משהו מתוך תשוקה, בין אם זה ריתמת חזה או תבשיל יפני כלשהו, תמיד התוצאה תהיה הרבה יותר טובה אם זה נעשה מתוך תשוקה.
תמה החפירה, תהנו מהשבת שלכם 😜