סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

קינואה שחורה, טחינה גולמית, פירות יער

הסדר של המרכיבים
לא משנה
העיקר שהם מרכיבים
אפשר להוסיף עוד
יוצא טעים.
כמו בחיים
איכות המרכיבים
חשובה וקובעת.

אני כותב כאן
מתחת לעקבי אישה
אך בגובה העיניים איתה
לפני 7 שנים. 17 ביולי 2017 בשעה 19:34

 

אני אוהב את הצליל 

של המבטא האיטלקי המתגלגל

כשהם אומרים מוצרללה

אז ככה אמרתי לעובדת במעדנייה

היא חייכה וריסקה לי את גוש הגבינה

הכנתי אחלה פיצה

עם התוספות שאני אוהב

בשבילי זה כמו 

ריפוי בעיסוק

הלישה של הבצק

מחייכת אותי....

 


להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י