צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מלכה אמיתית

מפגש ראשון ולא אחרון עם מלכה אמיתי גדולה במיוחד
לפני 11 חודשים. יום חמישי, 27 בפברואר 2025 בשעה 12:28

ויקטוריה מוציאה מהמגירה נייר "קח , זה קוד לבוש עדכני החל מיום א', הכרטיס תופס על זארה , H&M, מנגו , אפרודיטה , פקטורי 54 ועוד מקומות איכותים , הוא מסתכל על הנייר , והוא די בשוק ,

1. יום ראשון , חולצה ורודה

שני - כל עובד/ת חייב ללבוש גרביונים מתחת למכנסיים

שלישי , מכנסיים סגולים מכל סוג שהוא

רביעי חולצת משי לבנה עם עניבה שחורה ,

חמישי- נעליים המגביהות את העובד/עובדת בלפחות 3 ס"מ

זה נשמע מאוד מוזר ומאד נשי ,אבל אפשר לחיות עם זה , הוא יורד אל החנויות , והמוכרות מחייכות חיוך זדוני , כזה בחצי פה , הם מביאות לו חולצה ורודה של דולצ'ה גבאנה, ומכנסיים סגולים מקטיפה של סלין , חולצת משי מדהימה מאוד עם עניבה דקה , ונעליים שיש להם עקב גדול , גברי יחסית .

יום ראשון ,הוא מגיע , לבוש חולצה ורודה ,והוא ניגש למחלקת ההשקעות , לשם הוא התקבל , הוא ניגש למשרד של אליזבת ,שם היא ועוד שתי נשים יושבות, חולצה ורודה וחצאיות ורודות , עקבים , כמו שנשים יודעות לעשות , הוא אפילו מרשה לעצמו לבהות קלות ברגליים שלהן , הוא ניגש , אליזבת מסמנת להן לצאת החוצה והוא נכנס לוחץ את ידה , היא לא מסכימה "פה אנחנו מנשקות על הלחי פעמיים " מוזר אבל הוא מנשק אותה והבושם שלה מתוק "איפה , איפה אני יושב, במה משקיעים , מה התנודות בשוק ?" היא מסתכלת עליו " מתוק  בוא אתי , הם קמים , ויוצאים את החדר , לשולחן ליד החדר עסקאות , זה , השולחן שלך , בינתיים עד שתסיים הכשרה אתה פקידת השקעות , סליחה פקיד " הוא שואל מה , מה עושה פקיד ?, " היא משיבה " מכין קפה , דואג שלסוחרות יהיה נקי , מביא צהריים מהלובי , שליחויות לסוחרים , עונה לטלפונים , די ברור לא ? " הוא מסתכל עליה, " אני הבנתי שאני טרייד ולא מזכירה ?" היא מסתכלת עליו ומתקרבת אליו " אתה מה שנגיד לך שאתה , אם אתה מרגיש מזכירה זה בסדר , אבל זה התפקיד שלך כרגע " הוא בשוק.

,


לקרוא ולהוסיף תגובות, הרשמ/י או התחבר/י.

הרשמ/י התחבר/י