ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון
לפני כחצי שנה. יום רביעי, 10 בספטמבר 2025 בשעה 11:15

אני כאן, יושב וחושב. יושב ומרגיש את הרצון הבוער הזה, את הכמיהה למשהו שונה, למשהו עמוק. אני בחור חזק, עצמאי, אבל מתחת לכל זה, אני יודע מה אני רוצה באמת: להיכנע.

אני רוצה אותך, אותך המלכה שקוראת את המילים האלו. אני רוצה למצוא את האחת שתדע לזהות בי את הצורך העמוק ביותר, שתדע לקרוא את הכמיהה הזו שבעיניים שלי.

אני לא מחפש סיפורי אגדות. אני מחפש את האמת הלוהטת שבין שני אנשים, את המתח החשמלי שמרעיד את הגוף, את הבעלות הזו שגורמת לי לנשום. דמייני אותי, לבוש בחולצה מכופתרת, כורע ברך מולך בסלון שלי. אני מגיש לך כוס יין, את יושבת על הספה, ורק המבט שלך שולח בי צמרמורת של עונג.

אני מדמיין את ההשפלות העדינות שלך, את המשימות הקטנות והמביכות שאת נותנת לי. אני רוצה להיות הצעצוע שלך, החפץ שבו את משתמשת כדי ליהנות, לצחוק, לשעשע את עצמך. אני רוצה להרגיש את הליטופים שלך, את הספנקים העדינים שאת נותנת לי.

אני רוצה לסגוד לך, לגעת בך, למלא אותך. אני רוצה להיות המקום שבו תוכלי להיות מי שאת באמת. אני רוצה למצוא איתך קשר שימלא את החיים שלנו בתשוקה, בתעוזה ובביטחון. בין אם זו זוגיות שתהפוך לשותפות עמוקה, או ידידות קינקית שתשנה את חיינו – אני מחפש חיבור, כבוד, ובעיקר, מישהי שאני יכול לומר לה בכנות: את שלי.

אם את המלכה שאני מחפש, אם גם בך בוערת התשוקה הזו, אני כאן, מוכן להיכנע.


לקרוא ולהוסיף תגובות, הרשמ/י או התחבר/י.

הרשמ/י התחבר/י