ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

Bentחשבון מאומת

REBIRTH OF BENT

There Ain't No Such Thing As A Free Lunch -TANSTAAFL!

אם את/ה נהנה ממה שאת/ה רואה וקורא/ת, ורוצה לייצור אומנות, אני מחפש מודל/ית או מודלים לצילום, ערום/בדס"ם/הרבה חבל :) בעיקר אבל פתוח לכול רעיון שווה
לפני 12 שנים. יום שבת, 18 בינואר 2014 בשעה 8:14

עוד שבועיים סופרבול.

וזה אולי המידה הברורה ביותר של כמה אני עמוס, העובדה שלא ראיתי עונה שלמה משחק אחד שלם, אלא חייתי על דיאטה של תקצירים.

אולי בגלל זה עונה שלמה רוויות חוויות עברה ללא פוסט אחד על פוטבול.

אבל מחר, אצלי, פופקורן עלי, מסך גדול ושידור HD. :)

תקציר המשחקים הקרובים:

 

ראשון, דנבר ברונוקוס נגד הני אינגלנד פטריוטס, או פיייטון מנינג נגד טום בריידי, שניים מהטויבם ביותר אי פעם מנסים למצוא דרך להיות מספר אחד אי פעם, וחייבים לעבור אחד את השני בדרך לעוד טבעת. שתיים מההתקפות הגדולות בליגה, שתיים מההגנות הגרועות בליגה. אוקיי קורל של הימים המודרניים?

שני: סיאטל סיהוקס נגד הפורטיניינרס של סאן פרנסיסקו. שתי הקבוצות חולמות על תחילתה של אמפריה חדשה, לשתיהן יש הרבה מה להוכיח. לשתיהן הגמה משובחת והתקפה בינונית, קרב אמוציונלי ואכזרי צפוי.


מי בא?

שפחת/עבד פופקורן?

צופים נלהבים?

 

 

 

 

 

לפרסום זה יש תגובות, הרשמ/י או התחבר/י כדי לקרוא ולהוסיף תגובות.

הרשמ/י התחבר/י