בסוף השבוע הזה לא היה לי יותר מדי זמן לעשות דברים מה שיצר מצב שלא עשיתי קניות.
עבדתי המון (שזה מעולה) אבל מה לעשות שחוזרים הבייתה מהעבודה בשעות לא סבירות ותוקף אותי רעב היסטרי? ברור, שניצלים !
בתור אחת שטיגנה שניצלים רק פעם אחת בעבר זה היה נראה לי הכי הגיוני באחת וחצי בלילה להתחיל לדפוק שניצלים (עם פטיש יא חרמנים זה לא אמריקן שניצל).
הוצאתי את החזה עוף מהמקרר חתכתי אותו כמו שלמדתי מאמא שלי דפקתי עליו קצת עם הפטיש טבלתי בביצה, טבלתי בפירורי לחם וקדימה לשמן.
הופה, פה התחילה הבעיה. איך יודעים מתי זה מוכן ? אז כמובן שהראשונים נשרפו נורא ואפילו החתולים לא נגעו בהם. אבל היתר יצאו לא רע בכלל. אפילו אפשריים לאכילה.
רק דבר אחד קצת מעיק עליי בהכנת השניצלים הזו. יש לי עכשיו מלא מלא כוויות קטנות כאלה על הידיים מהשפריצים של השמן כל פעם שהכנסתי שניצל חדש או הפכתי אחד אחר חטפתי כמה שפריצים קטנים כאלה לידיים.
לא כל כך רואים אותן אבל זה די מציק. (זה ככה אצל כל מכיני השניצלים בעולם או שרק אני עוד צריכה אימונים?)
בכל מקרה לשניצל התווסף פירה איכותי (חולה על פירה) ואכלתי לי ארוחה נהדרת בסביבות 2 בלילה.
היה מעולה אבל בכל זאת אני חייבת לעבור לעיר שיש בה משלוחי מזון גם בשבת . זה לא עסק.
לפני 17 שנים. 5 במאי 2007 בשעה 22:20