פרסומים מאת galia(לא בעסק)
191 תוצאות
|
184
מזל טוב שיקי, אולי עכשיו תתפנה גם לפתוח שרשורים או להגיב ? באתר אחר כשקראתי אותך פשוט התגלגלתי מצחוק....
רביעי יול' 23, 2003 2:03 pm
•
6 תגובות
•
2506 צפיות
185
זה כל הזמן חוזר לעניין של תקשורת פתוחה, בלי מסרים כפולים או מבלבלים.
אם היא מתקשרת נכון, רצוי לברר איתה. אם היא לא נוטה לתקשר פתוח, יואיל הדום וילמד אותה תקשורת נכונה מהי.
כלומר, אני חושבת שהתשו ...
אם היא מתקשרת נכון, רצוי לברר איתה. אם היא לא נוטה לתקשר פתוח, יואיל הדום וילמד אותה תקשורת נכונה מהי.
כלומר, אני חושבת שהתשו ...
רביעי יול' 23, 2003 2:00 pm
•
9 תגובות
•
2810 צפיות
186
יופי נשויצ'יק, עכשיו אתה מספר את זה..
שני יול' 21, 2003 10:41 pm
•
28 תגובות
•
8296 צפיות
187
היי שייזי, הרבה זמן לא קראתי מפרי עטך.
לא הבנתי , מי ביקש שיהיו כאן פורומים וניליים נוספים? יש מלא פורומים לסוטים (הסוטים=וניליים).
את צודקת שייז, אם הייתי כותבת ונילית הייתי מקבלת אותן תגובות . ב ...
לא הבנתי , מי ביקש שיהיו כאן פורומים וניליים נוספים? יש מלא פורומים לסוטים (הסוטים=וניליים).
את צודקת שייז, אם הייתי כותבת ונילית הייתי מקבלת אותן תגובות . ב ...
שני יול' 21, 2003 7:22 pm
•
19 תגובות
•
4632 צפיות
188
היי כלובי, תודה על קבלת הפנים.
מה שיפה בעיני בכלוב , זה במיוחד האי-פוזה של המנהלים. היושר האישי שלך בתפעול הכלוב נראה למרחוק. (מקווה שהמצב לא ישתנה בעקבות פופולריות רבה).
אני אישית אהבתי את המ ...
מה שיפה בעיני בכלוב , זה במיוחד האי-פוזה של המנהלים. היושר האישי שלך בתפעול הכלוב נראה למרחוק. (מקווה שהמצב לא ישתנה בעקבות פופולריות רבה).
אני אישית אהבתי את המ ...
ראשון יול' 20, 2003 6:31 pm
•
19 תגובות
•
4632 צפיות
189
כלובי, ה"לא בעסק", אני רציתי לכתוב ונילית.
אני כאן כי מתחשק לי להיות כאן. כי נחמד כאן ונעים כאן, כמו כן אני בעוד פורומים כמו: בישול, הורות, ילדים, סקס, אקצטרה )) ...
אני כאן כי מתחשק לי להיות כאן. כי נחמד כאן ונעים כאן, כמו כן אני בעוד פורומים כמו: בישול, הורות, ילדים, סקס, אקצטרה )) ...
ראשון יול' 20, 2003 1:29 pm
•
19 תגובות
•
4632 צפיות
190
מה שאת כותבת מאוד נוגע ללב. זה כבר לא עניין של מחסור בכסף, זה (לי לפחות), נשמע כמו מישהי בדיכאון. ברור שמחסור בכסף לא תורם .
אני לא יודעת אם את משתמשת בכדורים אנטי דיכאוניים, בכל אופן, פניה לעזרה, ...
אני לא יודעת אם את משתמשת בכדורים אנטי דיכאוניים, בכל אופן, פניה לעזרה, ...
שישי יול' 18, 2003 3:50 pm
•
15 תגובות
•
3591 צפיות