1
פרסומים מאת כרוב קייל
26 תוצאות
|
2
אני כותבת חלומות שלי ואז חוזרת אליהם אחרי חודשיים שלושה ואז מבינה אותם לרוב. אוהבת גם לדבר עליהם על המטפל שלי וביחד אנחנו מבינים אותם. גם החלומות הכי הזויים שהיו לי הסתירו איזו משמעות שהבנתי בסוף מה ה ...
חמישי אוק' 17, 2024 11:10 pm
•
29 תגובות
•
1624 צפיות
4
התיאוריה שלי שאני לא בטוחה אם היא מבוססת מחקרית אבל אני יכולה לבדוק אם יהיה לי כוח.
יש גברים שהולכים לנשים בשביל סטטוס מסוים. הם לא נמצאים בקשר עם מישהי שהם אוהבים או מתחברים אליה והקשר מלחתכילה נוצר ...
יש גברים שהולכים לנשים בשביל סטטוס מסוים. הם לא נמצאים בקשר עם מישהי שהם אוהבים או מתחברים אליה והקשר מלחתכילה נוצר ...
שלישי ספט' 24, 2024 11:03 am
•
43 תגובות
•
2704 צפיות
5
לפעמים שימוש מופרז* במילים לועזיות מעיד על טרחנות במקרה הטוב או צרות אופקים במקרה הפחות טוב.
'הוט טייק', 'קרינג'', 'טייטל'.. זה כ"כ אוברייטד.
*כשזה כל מילה שלישית, או שיש חלופה מצויינת בעברית ( די ...
'הוט טייק', 'קרינג'', 'טייטל'.. זה כ"כ אוברייטד.
*כשזה כל מילה שלישית, או שיש חלופה מצויינת בעברית ( די ...
שבת ספט' 14, 2024 5:34 pm
•
39 תגובות
•
3469 צפיות
6
Hot take
Aka unpopular opinion
Safe word בעיניי זה מיותר. כאילו לא לגמרי. חשוב שתהיה ליתר ביטחון, אבל אני חושבת שאם אני נמצאת עם מישהו שלא יכול להגיד מההכרות וההרגשה והסיטואציה מתי מספיק זה מספיק ו ...
Aka unpopular opinion
Safe word בעיניי זה מיותר. כאילו לא לגמרי. חשוב שתהיה ליתר ביטחון, אבל אני חושבת שאם אני נמצאת עם מישהו שלא יכול להגיד מההכרות וההרגשה והסיטואציה מתי מספיק זה מספיק ו ...
רביעי ספט' 11, 2024 9:27 pm
•
39 תגובות
•
3469 צפיות
7
9
בשבילי החפצה- להראות בעלות, לגעת, לסמן, לקחת, להזיז, לאן שרוצים, מתי שרוצים. כאב פיזי/ אי נוחות היא לא המטרה פה, אבל יכולה להיגרם, כמו תוצר לוואי.
לעומת השפלה שהכאב/ אי נוחות זאת המטרה של האקט.
אנ ...
לעומת השפלה שהכאב/ אי נוחות זאת המטרה של האקט.
אנ ...
שבת אוג' 24, 2024 9:36 am
•
17 תגובות
•
1445 צפיות
10