לילה טוב אורח/ת

פרסומים מאת נירית(קינקית)
16 תוצאות
1
נושא מעניין, העלתי פעם בפורום.....מעלה מחדש, האם הזמן עושה את שלו.. האם ספנקינג הוא דבר "אמהי" מדי עבור חלק מהשולטות? האם זה בכלל מתנגש - המקום המחנך- אמהי עם שליטה? אשמח לפתוח דיון לתגובות תודה!
חמישי מרץ 15, 2018 11:36 am • 7 תגובות • 3869 צפיות
6
את הבית מנקים לי, את הכביסה עושים עבורי, בעבודה אני מלכה... כלבים נשלחים לאילוף? לא הגיע הזמן למקצוע חדש? אילוף באוטסורסינג ?? שולחת אותו, חוזר מאולף, אם עד עכשיו לא עשיתי זאת כנראה זה לא יקרה ... אוטסורסינג למלכות שצריכות, מבינה שלא כולן, ואל תכעסו עלי.
שני אוג' 01, 2011 11:05 pm • 30 תגובות • 12117 צפיות
8
שלום לכולם, הייתי שמחה לפתוח דיון ולשמוע תגובות לגבי שילוב של שולטת נוספת בתקופת האילוף של בעלי. ואשמח לשמוע מניסיונכן ומהירהורי ליבכן לגבי ההבטים של העניין מדוע כן?, מדוע לא? אם כן אז איך לבחור את המתאימה? מה לחפש? מה מחיר הטעות? דהיינו במידה והיא לא מתאימה.
שישי דצמ' 10, 2010 4:28 am • 4 תגובות • 2300 צפיות