721
פרסומים מאת נילי ונילי
1234 תוצאות
|
722
האם בעיניך רופא חייב לבצע "הפלה" גם אם הוא דתי וזה נוגד כל עצם בעולמו הפנימי והמוסרי?
האם בעינייך זה *או* להיות גניקולוג *או* לתת ליהודים למות בשואה וללכת לירות בילדים פלסטינים?
מה קרה לאופציות ב ...
האם בעינייך זה *או* להיות גניקולוג *או* לתת ליהודים למות בשואה וללכת לירות בילדים פלסטינים?
מה קרה לאופציות ב ...
שבת יול' 25, 2009 8:05 pm
•
28 תגובות
•
6665 צפיות
723
ובנוגע ל-
לצורך הדוגמא, אני לא אכעס על רופא שמסרב לעשות ניתוח הגדלת חזה, מכיוון שלדעתו האדם נולד בצורה מסוימת ואין לשנות את גופו עד המוות. טוב, אני חייבת להצביע על מידת צביעות חברתית מסויימת בדברים ...
לצורך הדוגמא, אני לא אכעס על רופא שמסרב לעשות ניתוח הגדלת חזה, מכיוון שלדעתו האדם נולד בצורה מסוימת ואין לשנות את גופו עד המוות. טוב, אני חייבת להצביע על מידת צביעות חברתית מסויימת בדברים ...
שבת יול' 25, 2009 4:35 pm
•
28 תגובות
•
6665 צפיות
724
טוב, יאללה, בוא נדבר.
שבת. חום אימים. סיימתי לכתוב עבודה מהממת עם דד ליין למחר. יושבת עם אייס קפה ומרחמת על החתולות שמעולפות על הרצפה. הזדיינתי כבר עם כל מי שיכולתי ואין לי משהו יותר טוב לעשות כרגע ...
שבת. חום אימים. סיימתי לכתוב עבודה מהממת עם דד ליין למחר. יושבת עם אייס קפה ומרחמת על החתולות שמעולפות על הרצפה. הזדיינתי כבר עם כל מי שיכולתי ואין לי משהו יותר טוב לעשות כרגע ...
שבת יול' 25, 2009 4:24 pm
•
28 תגובות
•
6665 צפיות
725
תשמע, אתה חופשי לשנות את דעתך באמצע הדיון בעקבות הדברים שכתבתי, אבל אתה לא יכול להאשים אותי בחוסר הבנת הנקרא. אתה נותן פה שני נימוקים שונים לסירוב של רופא לבצע הליך רפואי, ורק אחד מהם היה קיים בהודעה ...
שישי יול' 24, 2009 3:29 pm
•
28 תגובות
•
6665 צפיות
726
זאת זכותי (או זכותו של הרופא) ועליך לכבד זאת, בדיוק כמו שאתה מצפה שיכבדו אותך ואת הרצונות שלך.
לא. הוא לחלוטין לא צריך לכבד את מי שלא מכבד אותו.
אם אתה לא מכבד אותו, לא רואה אותו ואת הצרכים שלו וא ...
לא. הוא לחלוטין לא צריך לכבד את מי שלא מכבד אותו.
אם אתה לא מכבד אותו, לא רואה אותו ואת הצרכים שלו וא ...
שישי יול' 24, 2009 1:52 pm
•
28 תגובות
•
6665 צפיות
727
הנה תוצאות נבחרות מתוך pubmed, הוא המקום לחפש כאלו (www.pubmed.com, נסי את מילות המפתח BDSM או sadomasochism):
~
יש עוד לא מעט במקום ממנו באו אלו.
אם לא תצליחי להשיג ברשת את המאמרים עצמם אמרי ...
~
יש עוד לא מעט במקום ממנו באו אלו.
אם לא תצליחי להשיג ברשת את המאמרים עצמם אמרי ...
שלישי יול' 21, 2009 4:12 pm
•
6 תגובות
•
1763 צפיות
728
לסטודנטית עצלה ופוחזת (להלן: אני) דרושה עזרה בכתיבת עבודה אקדמית.
נושא העבודה: הקשר בין מיניות ומדע.
ליתר דיוק: ביקורת מגדרית על הניסיון של המדע להסביר את המיניות האנושית.
ליתר דיוק עוד יות ...
שלישי יול' 21, 2009 1:01 pm
•
6 תגובות
•
1763 צפיות
729
אנסה לנסח מחדש את השאלה:
יש נשים שאשכרה בפועל הולכות ונשלטות על ידי זר? אפילו ללא סכנה, סתם באות ונותנות מעצמן עד הטיפה האחרונה?
אני אסביר מאיפה באה השאלה. אני חדש לחלוטין בעולם הזה, עדיין בתול ...
יש נשים שאשכרה בפועל הולכות ונשלטות על ידי זר? אפילו ללא סכנה, סתם באות ונותנות מעצמן עד הטיפה האחרונה?
אני אסביר מאיפה באה השאלה. אני חדש לחלוטין בעולם הזה, עדיין בתול ...
שלישי יול' 21, 2009 12:42 pm
•
16 תגובות
•
4778 צפיות
730
בפנטזיה הכל מותר: להישלט על ידי זרים גמורים, לשכב עם חמישה פועלים תאילנדיים, להיאנס על ידי קואלה, לחכות למישהו שאת לחלוטין לא מכירה בעירום וכיסוי עיניים וכו' וכד' וכיו"ב.
נדמה לי שצריך להבדיל בין " ...
נדמה לי שצריך להבדיל בין " ...
שלישי יול' 21, 2009 8:16 am
•
16 תגובות
•
4778 צפיות