251
פרסומים מאת מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו}
666 תוצאות
|
252
לנהל את האתגרים האלו דרך המלכות ולא דרך הנשלטים.
ככה , כל מלכה שתחליט לשלוח את העבד שלה למשימה, תהיה זו שתוודא שהוא באמת עשה ולא רק פינטז. גם כך, מי שמחליטה היא המלכה שלנו ולא אנחנו...נו מה, הכל אנ ...
ככה , כל מלכה שתחליט לשלוח את העבד שלה למשימה, תהיה זו שתוודא שהוא באמת עשה ולא רק פינטז. גם כך, מי שמחליטה היא המלכה שלנו ולא אנחנו...נו מה, הכל אנ ...
שבת יול' 03, 2010 11:36 pm
•
35 תגובות
•
8845 צפיות
253
שאלתי אותו על הקשר שלנו, איך הוא רואה אותו, איך הוא רואה אותי והוא אמר לי כך:
את שפחת המין שלי, עם פוטנציאל להיות בת הזוג שלי ברגע שתורידי את כל המשקל העודף שלך.
אז הנה הפצע הפעור. הנה התהום שאליה א ...
את שפחת המין שלי, עם פוטנציאל להיות בת הזוג שלי ברגע שתורידי את כל המשקל העודף שלך.
אז הנה הפצע הפעור. הנה התהום שאליה א ...
שבת יול' 03, 2010 12:54 pm
•
84 תגובות
•
21200 צפיות
254
ועוד דבר , אם המלכה בתשלום היא ח"נ זה בסדר אם היא שמ"ד זה לא , נקודה .
ידוע. זה עובד ככה:
אם אתה בחור: כשכוסית מתחילה איתך - כל הכבוד לה על האומץ, כשמכוערת מתחילה איתך זה בגלל שהיא נואשת.
אם ...
ידוע. זה עובד ככה:
אם אתה בחור: כשכוסית מתחילה איתך - כל הכבוד לה על האומץ, כשמכוערת מתחילה איתך זה בגלל שהיא נואשת.
אם ...
שבת יול' 03, 2010 12:46 pm
•
27 תגובות
•
7658 צפיות
255
...בעיניי,כרגע, הוא משול לג'וק שצריך לדרוך עליו ולזרוק אותו לחור של הביוב,באמבטיה.אבל לא הבנתי, מה עשה לך הג'וק?
http://www.e-artjapan.com/pics/sozai/cclchl.gifדווקא חמוד. אם הוא היה יודע שהשווית ...
http://www.e-artjapan.com/pics/sozai/cclchl.gifדווקא חמוד. אם הוא היה יודע שהשווית ...
שבת יול' 03, 2010 11:04 am
•
33 תגובות
•
8718 צפיות
256
...בעיניי,כרגע, הוא משול לג'וק שצריך לדרוך עליו ולזרוק אותו לחור של הביוב,באמבטיה.אבל לא הבנתי, מה עשה לך הג'וק?
שבת יול' 03, 2010 10:41 am
•
33 תגובות
•
8718 צפיות
257
* בטי מסתכל על המצלמה שפתוחה לה מול עיניים, אומרת לו להסתובב ומחפשת שומן רווי נסתר?*
חייבים לומר משהו על פוליגמיות במרחב הבדסמי.אז זהו, שלא. ...
חייבים לומר משהו על פוליגמיות במרחב הבדסמי.אז זהו, שלא. ...
שבת יול' 03, 2010 12:05 am
•
33 תגובות
•
8718 צפיות
258
לפי דעתכם זה אפשרי?
קשר שבו הגבר שולט ביום יום והאשה אוהבת לרצות אותו בכל תחום.
חוץ מבסשנים. ושם הוא הופך לזונה והיא שולטת בו.
נשמע לי קשר מענין... במידה וזה קשר רציני רומנטי לכל דבר הכוונה.אני יכו ...
קשר שבו הגבר שולט ביום יום והאשה אוהבת לרצות אותו בכל תחום.
חוץ מבסשנים. ושם הוא הופך לזונה והיא שולטת בו.
נשמע לי קשר מענין... במידה וזה קשר רציני רומנטי לכל דבר הכוונה.אני יכו ...
שישי יול' 02, 2010 11:55 pm
•
18 תגובות
•
10555 צפיות
259
נזכרתי במשהו מצחיק נורא: יום אחד הייתי בפגישה אצל דיקן לימודי הסמכה של פיזיקה, נועם סוקר כפרה עליו. באמצע הפגישה שלנו הוא קבל שיחת טלפון חשובה - מדיקן לימודי הסמכה של חשמל. הקיצר, השניים מדברים... פתא ...
שישי יול' 02, 2010 11:19 pm
•
96 תגובות
•
16092 צפיות
260
קושי,
סבבה, עכשיו הבנתי...
אהבתי במיוחד את:
דווקא 'דווקא' היא מילה עם כמה משמעויוות שעלולה להעביר את המסר בצורה פחות ברורה. (Ironically, Davka is an ambiguous word)
וגם ניואנס = ...
סבבה, עכשיו הבנתי...
אהבתי במיוחד את:
דווקא 'דווקא' היא מילה עם כמה משמעויוות שעלולה להעביר את המסר בצורה פחות ברורה. (Ironically, Davka is an ambiguous word)
וגם ניואנס = ...
שישי יול' 02, 2010 10:49 pm
•
96 תגובות
•
16092 צפיות