פרסומים מאת hrgiger
988 תוצאות
|
202
את בן זוגי לשעבר הכרתי כאן, בצ'אט. היינו עשר שנים יחד והקשר היה בדס"מי לפרקים. לא יכולתי לאחל לעצמי זוגיות טובה יותר וגבר נכון יותר.
את הנשלט שלי גם הכרתי כאן, לפני חמש שנים (נראה לי). התחיל מתגובו ...
את הנשלט שלי גם הכרתי כאן, לפני חמש שנים (נראה לי). התחיל מתגובו ...
שלישי יול' 06, 2021 9:00 am
•
26 תגובות
•
6237 צפיות
204
אצלי זה משתנה ותלוי אינטרקציה.
אני גם נהנית מהלכאיב עצמו, או אפילו מהאקט עצמו של להרביץ, ואז פחות קריטי לי אם הצד השני נהנה או לא.
בנוסף אני נהנית מהקרבה, מהידיעה שבחרו לסבול בשבילי ואז דווקא העובדה ...
אני גם נהנית מהלכאיב עצמו, או אפילו מהאקט עצמו של להרביץ, ואז פחות קריטי לי אם הצד השני נהנה או לא.
בנוסף אני נהנית מהקרבה, מהידיעה שבחרו לסבול בשבילי ואז דווקא העובדה ...
שלישי יונ' 29, 2021 12:33 pm
•
18 תגובות
•
4288 צפיות
205
לדיון הזה היה פוטנציאל טוב בעיני, אבל את כל כך בטוחה בצדקתך ומתנשאת שזה פשוט מיותר בעיני.
את רוצה שילמדו בדס"מ, אני מסכימה איתך, אבל זה לא בהכרח את הבדס"מ שלך, או את שלי.
והנה, גם אני גם מציעה לך ל ...
את רוצה שילמדו בדס"מ, אני מסכימה איתך, אבל זה לא בהכרח את הבדס"מ שלך, או את שלי.
חמישי יונ' 24, 2021 7:03 am
•
62 תגובות
•
6375 צפיות
206
לדיון הזה היה פוטנציאל טוב בעיני, אבל את כל כך בטוחה בצדקתך ומתנשאת שזה פשוט מיותר בעיני.
רביעי יונ' 23, 2021 3:03 pm
•
62 תגובות
•
6375 צפיות
207
את מתנסחת כאילו מי שמגיב לך לא חווה בדס"מ או "הצטרף" לפני יומיים.
כשאת מציעה למי שהגיבו פה ללכת ללמוד או לשבת לדבר או ללכת לקרוא זה נשמע כאילו אין לנו את הידע הזה, זה לא המצב וזה גם נקרא כמעט מתנשא ב ...
כשאת מציעה למי שהגיבו פה ללכת ללמוד או לשבת לדבר או ללכת לקרוא זה נשמע כאילו אין לנו את הידע הזה, זה לא המצב וזה גם נקרא כמעט מתנשא ב ...
רביעי יונ' 23, 2021 12:00 pm
•
62 תגובות
•
6375 צפיות
208
"נגיד ואני באה לשולט ומסבירה לו על הסכמה והוא אומר לי שלנשלטים אין זכויות - סירוב ללמוד" - אני לא רואה פה סירוב ללמוד. אני רואה פה אי הסכמה. זה שלא מסכימים.ות איתך לא מעיד על התנערות מלמידה.
"אני מ ...
"אני מ ...
רביעי יונ' 23, 2021 9:25 am
•
62 תגובות
•
6375 צפיות
209
מה זה "מסרבים ללמוד"? הרי אם יש שיחה, נאמרים מושגים ומתבצעת למידה.
ולשאלתך - אני פגשתי את הבדס"מ לפני שהבנתי שאני כזאת, כך שהיה לי המון בקהילה כוונילית ורכשתי ידע. היום, אם אני נתקלת במושג שאני לא ...
ולשאלתך - אני פגשתי את הבדס"מ לפני שהבנתי שאני כזאת, כך שהיה לי המון בקהילה כוונילית ורכשתי ידע. היום, אם אני נתקלת במושג שאני לא ...
שלישי יונ' 22, 2021 12:19 pm
•
62 תגובות
•
6375 צפיות
210
למרכז למיניות אלטרנטיבית אכן יש רשימה, ממליצה לפנות לשם.
ראשון יונ' 20, 2021 11:53 pm
•
6 תגובות
•
2240 צפיות