סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פרסומים מאת כלבה של נשים
39 תוצאות
6
שוב יושבת מול מחשב וכותבת.חחחח.
חזרתי מעבודה ומשעמם לי פחד.

סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.
לי אף פעם לא משעמם נירא לכם.

רוצה לומר לכם משהו . נזכרתי בתקופה שבא הייתי שפחה של בת זוגתי. ...
שישי ספט' 07, 2007 2:24 am • 3 תגובות • 2370 צפיות
7
icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
לסנדרה הגדולה. והמדהימה שלנו.
יש היום יום הולדת .
מזל טוב מאמי icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
מלכה מספר אחת בכלוב.
אוהבת אותך המון המון icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif ...
שבת ספט' 01, 2007 6:49 pm • 6 תגובות • 2315 צפיות
8
icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
לסנדרה הגדולה. והמדהימה שלנו.
יש היום יום הולדת .
מזל טוב מאמי icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
מלכה מספר אחת בכלוב.
אוהבת אותך המון המון icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif ...
שבת ספט' 01, 2007 3:27 am • 6 תגובות • 2315 צפיות
9
icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם.
שתמשיכי להיות סנדרה שאני אוהבת. סנדרה מתוקה ומדה ...
שבת ספט' 01, 2007 2:59 am • 1 תגובות • 1552 צפיות
10
שלום בנות....
רוצה לשתף אותכן בשיר שאני כל כך אוהבת אשמח לתגובות..
מה אתן אומרות על השיר.......

icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif לעוף ברוח icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif
אמצא שלווה, אמצא לי אהבה
שתתן לי כח, אשליה
רוצה לברוח, לגרו ...
רביעי אוג' 08, 2007 7:17 am • 0 תגובות • 1354 צפיות