סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פרסומים מאת כלבה של נשים
39 תוצאות
21
icon_redface.gif icon_razz.gif icon_smile.gif icon_wink.gif ok הבנתי אותכם סבבה שמחה על הסבר נכון השפת אם עברית אבל אני גרוזינית ועליתי לפני 16 שנה אז לא כל דבר אני מבינה ובמיוחד לא שפה של מלכות או שפחות...סליחה מכולם מי שנפגע .... icon_exclaim.gif ...
שישי מרץ 16, 2007 8:46 am • 28 תגובות • 6417 צפיות
22
icon_evil.gif אושה עם זו התגובה שאנחנו מקבלים אז אני נעלבתי icon_exclaim.gif
כלבה של נשים אף אחד לא ניסה להפוך אותך לשיפחה או משהו כזה ,
פתחת שירשור ואנחנו הגבנו בדרך שניראת לנו icon_exclaim.gif
שאגב אמורה מאוד להחמיא לך icon_idea.gif ...
חמישי מרץ 15, 2007 2:55 pm • 28 תגובות • 6417 צפיות
24
icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif אני עוד לא זונה ולא שפחה ולא מחפשת אז מי שחשב לעצמו או חשבה שאני זונה אז היא או הוא טועים......אני פה בסכות אישה שאני מאוד אוהבת אותה ...... : . icon_evil.gif ...
חמישי מרץ 15, 2007 2:12 am • 28 תגובות • 6417 צפיות
25
icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif אני עוד לא זונה ולא שפחה ולא מחפשת אז מי שחשב לעצמו או חשבה שאני זונה אז היא או הוא טועים......אני פה בסכות אישה שאני מאוד אוהבת אותה ...... : . icon_evil.gif ...
רביעי מרץ 14, 2007 10:01 pm • 28 תגובות • 6417 צפיות
27
icon_evil.gif devilwitch.gif icon_evil.gif שלום לכם ..... מהקורה איתכם. מסתכלים בבלוג או בפורום שלי ולא נותנים תגובה ... icon_twisted.gif בסה איתכם מה בגלל שאני לא שפחה או מה ...נו אז לא צריך אז יחס בוס איתכם : ...
רביעי מרץ 14, 2007 2:17 pm • 28 תגובות • 6417 צפיות
30
מישום נראה יש לי את התחושה שאת מאוהבת באשלית אהבה לא ראית רק שמעת דיי מוזר....
התאהבת בקול לא בבן אדם ...אבל שיהיה בהצלחה. icon_razz.gif ................ icon_cool.gif היי מותק! למה את טועה לא חייב להכיר בשביל לאהוב. ...
חמישי מרץ 01, 2007 3:45 pm • 12 תגובות • 4704 צפיות