1271
| פרסומים מאת מקבי(מתחלף)
2142 תוצאות
|
1272
עכשיו, כשאתה אומר נוט אין אה גוד וויי- למה אתה מתכוון?
ההתנהגות שתוארה (מרדנות מיותרת ובדיקת גבולות בלתי-פוסקת) נובעת מחוסר מוכנות, חוסר בגרות, או ברוב המקרים - צורך בתשומת-לב, ולאו דווקא מהסוג נעים. ...
ההתנהגות שתוארה (מרדנות מיותרת ובדיקת גבולות בלתי-פוסקת) נובעת מחוסר מוכנות, חוסר בגרות, או ברוב המקרים - צורך בתשומת-לב, ולאו דווקא מהסוג נעים. ...
רביעי דצמ' 06, 2006 6:36 pm
•
49 תגובות
•
6854 צפיות
1273
את אומרת, שאתה מעדיף שהנשלטת שלך תתאם איתך עיתוי המתאים גם לך לניסיון ההפיכה,
שתוכל קודם להציץ ביומן, לראות איך זה מסתדר עם העבודה והחגים...
ממש לא... אבל אם זה יבוא לי לא בטוב, ואם זה לא ייפסק כשאנ ...
שתוכל קודם להציץ ביומן, לראות איך זה מסתדר עם העבודה והחגים...
ממש לא... אבל אם זה יבוא לי לא בטוב, ואם זה לא ייפסק כשאנ ...
רביעי דצמ' 06, 2006 6:00 pm
•
49 תגובות
•
6854 צפיות
1274
זה למה אני אומרת בדס"מ רק מעל גיל 30.
אין מצב שהייתי מחכה 30 שנה כדי לעשות קצת אהבה בדרך טיפה שונה. לא שיש לי משהו נגד גיל 30, חלילה. החברים הכי טובים שלי הם בני שלושים. אבל פשוט... זה איזה שלושה עשו ...
אין מצב שהייתי מחכה 30 שנה כדי לעשות קצת אהבה בדרך טיפה שונה. לא שיש לי משהו נגד גיל 30, חלילה. החברים הכי טובים שלי הם בני שלושים. אבל פשוט... זה איזה שלושה עשו ...
רביעי דצמ' 06, 2006 5:12 pm
•
218 תגובות
•
51554 צפיות
1275
רק שבעניין מאבק פיזי, הנשלטים הגברים קצת מסכנים... רובם חזקים מהנשים השולטות.
נכון, ולכן לדעתי שליטה נשית שונה משליטה גברית, ולו רק בגלל המגבלות הפיזיות של רוב הנשים אל מול רוב הגברים. נשלט לא חווה, ...
נכון, ולכן לדעתי שליטה נשית שונה משליטה גברית, ולו רק בגלל המגבלות הפיזיות של רוב הנשים אל מול רוב הגברים. נשלט לא חווה, ...
רביעי דצמ' 06, 2006 4:41 pm
•
49 תגובות
•
6854 צפיות
1276
כניעה זה ה-דבר. בין אם מתוך מאבק פיזי או מנטלי, או פשוט כי ככה בא... זה לדעתי הדבר שמביא הכי הרבה סיפוק.
עצם הידיעה שהנשלט יפסיד לא משנה מה, שהכל קצת חסר-תוחלת, רק מוסיף לדעתי. הרי איזה סיכוי יש ל ...
עצם הידיעה שהנשלט יפסיד לא משנה מה, שהכל קצת חסר-תוחלת, רק מוסיף לדעתי. הרי איזה סיכוי יש ל ...
רביעי דצמ' 06, 2006 1:07 pm
•
49 תגובות
•
6854 צפיות
1277
שתן מכיל חומרים אנטיספטיים - מחטאים. זה לא פוגע בכמויות סבירות, אבל יש סיבה שזה יוצא מהגוף ולא נשאר בפנים... אז לא לשתות שלוקים שלמים ולאורך זמן, או שתסדר לעצמך כיבים.
בקיצור, שיהיה בכיף ובמידה. ...
בקיצור, שיהיה בכיף ובמידה. ...
ראשון דצמ' 03, 2006 11:44 pm
•
14 תגובות
•
10112 צפיות
1278
אם אתה נמשך לSM בלבד, מלכות בתשלום עדיפות לעיתים על דומית אחרת, כי מבחינת הטכניקות הן יותר 'מקצועיות', והן עונות בדיוק על הצד הפיזי.
זה נכון. אני הנחתי אבל שיש לו צורך למשהו מעבר לריגוש הפיזי. חוץ מ ...
זה נכון. אני הנחתי אבל שיש לו צורך למשהו מעבר לריגוש הפיזי. חוץ מ ...
שבת דצמ' 02, 2006 6:25 pm
•
7 תגובות
•
1968 צפיות
1279
שתהיה הכי גאוותנית בעולם. כך ההשפלה שלה בפניי תהיה הרבה יותר משמעותית ועוצמתית.
שיהיה לה כבוד עצמי אדיר - שתדע מה היא נותנת לי ולמה. שאני אדע שאני מקבל משהו בעל ערך.
שרצים יש הרבה - אנשים קצת פ ...
שיהיה לה כבוד עצמי אדיר - שתדע מה היא נותנת לי ולמה. שאני אדע שאני מקבל משהו בעל ערך.
שרצים יש הרבה - אנשים קצת פ ...
שבת דצמ' 02, 2006 8:36 am
•
13 תגובות
•
3777 צפיות
1280
דעתך בהקשר הבדסמי
עקשנית את, אהה? בסדר. בהקשר הבדסמי, זה לא משתנה הרבה. צריכים לחשוב מה רוצים להשיג. האם אני רוצה רק ציות, או גם הבנה? האם הבנה היא הכרחית, או שמא לא? האם אילוף יגרום לרגשות דחייה וא ...
עקשנית את, אהה? בסדר. בהקשר הבדסמי, זה לא משתנה הרבה. צריכים לחשוב מה רוצים להשיג. האם אני רוצה רק ציות, או גם הבנה? האם הבנה היא הכרחית, או שמא לא? האם אילוף יגרום לרגשות דחייה וא ...
שבת דצמ' 02, 2006 8:33 am
•
10 תגובות
•
2859 צפיות