ערב טוב אורח/ת

פרסומים מאת המרכז למיניות אלט'
253 תוצאות
1
אני כבר שנים ארוכות שלא הולך למסיבות ואירועים של ה"קהילה", אבל העובדה שכל כמה זמן מתפוצץ כאן סיפור כזה או אחר על כתות, אנסים \ מטרידנים סדרתיים, ניצול קטינות, ו\או סוגים אחרים מקרים בעיתיים, מאד מטריד ...
שבת אוק' 10, 2026 6:43 pm • 6 תגובות • 316 צפיות
2
ציטוט (בהסכמה) של מכרה: "אני מרגישה שיש הרבה דיבור על פני השטח על בטיחות והסכמה, אבל כשאני ברשת או במסיבה, מרגיש לפעמים שזה יותר דיבורים ממעשים, שלא באמת מטפלים ברצינות בפגיעות."

אשמח לשמוע: מה דעת ...
רביעי אוק' 07, 2026 10:06 pm • 6 תגובות • 316 צפיות
3
אפשר ליצור הקשר מכל דבר לכל דבר,
אפשר לקשר הכל לדבר אחד או דבר אחד להכל
ואפשר גם להישאר באזור הסבירות , עד כמה שזה קשה להגדרה, ביחס להקשרים האלה.
אוטיזם, ADD,ADHA אלה כפי שציינו הבחנות שרק גורם מק ...
חמישי אוק' 01, 2026 8:51 pm • 27 תגובות • 841 צפיות
4
וואט דו יו מין מגדירים את עצמם בסטי יש לי אבחנה פסיכיאטרית💀 זה לא איזה ג׳נדר פלויד טייפ שטויות שאפשר יענו לעשות את עצמך אוטיסט זו הפרעה נוירולוגית אמיתית 💀
חוצמזה זה פשוט שם מאז שנולדתי אני לא באמת ...
רביעי ספט' 30, 2026 10:28 pm • 27 תגובות • 841 צפיות
5
וואט דו יו מין מגדירים את עצמם בסטי יש לי אבחנה פסיכיאטרית💀 זה לא איזה ג׳נדר פלויד טייפ שטויות שאפשר יענו לעשות את עצמך אוטיסט זו הפרעה נוירולוגית אמיתית 💀
חוצמזה זה פשוט שם מאז שנולדתי אני לא באמת ...
רביעי ספט' 30, 2026 8:17 pm • 27 תגובות • 841 צפיות
6
אני לא חושבת שאנשים "מגדירים" את עצמם נוירולוגית אלא יש להם בעיה מאובחנת כזו או אחרת.
הבעיה היא דווקא עם אלה שלא אובחנו, ויש כאן הרבה כאלה וכן "מגדירים" את עצמם כשליטים עליונים או נשלטות עלובות וההפך ...
רביעי ספט' 30, 2026 6:18 pm • 27 תגובות • 841 צפיות
7
במין ונילי לרוב יש הרבה משחקים.
דו משמעויות.
להבין סאב טקסט וסיטואציות. מה היא מתכוונת למען ה׳.
נדרשת מיומנות חברתית רבה. שאני מודה שכנראה אין לי.

מכך נראה לי שמגיעה המשיכה שלי ליחסי השליטה ...
רביעי ספט' 30, 2026 6:16 pm • 27 תגובות • 841 צפיות
8
כ-ADHD, אני משתעמם מסקס רגיל. אני צריך חוויות חדשות, סצנות חדשות, תחושות חדשות. BDSM הופך סקס להיות עולם ומלאו, הרפתקה כל פעם מחדש. יש סטיות שלא דמיינתי ופטישים שלא חשבתי עליהם ואני מת להתנסות בכולם. ...
רביעי ספט' 30, 2026 6:15 pm • 27 תגובות • 841 צפיות